Kennisruimte
Image default
Woning en Tuin

Verras met de Luxurious Giftset van The Gift Label op Deens.nl: een uniek cadeau voor elke gelegenhe

Waarom shoppen bij Deens? Om unieke items als een Fatboy lamp op olie, geurstokjes van The Gift Label of een Urban Cotton Amsterdam wandkleed in huis te halen!

Fatboy lampen verkoopt deens.nl in allerlei kleuren en maten. Olielampen zijn er onder meer in antraciet, roze, geel, oranje ice blue en dessert. Om je alvast voor te bereiden op die lange zomeravonden in de tuin tippen we de Fatboy Flamtastique XL terrasverwarmer van 115,5 bij 58,5 bij 58,5 cm. Deze milieuvriendelijke bio-ethanol sfeerhaard is vervaardigd van gerecycled plastic en metaal. Het hittebestendige glas laat veel warmte door. Door aan het oor te draaien krijg je voor een hogere of lagere vlam.

Naast geurstokjes verkoopt Deens ook geurkaarsen, afwasmiddel, cadeauboxen, handlotion, body mist en douchegel van The Gift Label. Zoek je een uniek cadeau voor een jarige vriendin, collega, zus of buurvrouw? Je maakt haar zeker blij met de Luxurious Giftset met de naam You are wonderful. De rode box met fleurige bloemen bevat handzeep, douchegel, bodylotion en handcrème in de geuren mandarin musk en kumquat & bourbon vanilla.

Urban Cotton Amsterdam, wat een topmerk is dat toch! De prachtige kleden voor aan de muur zijn stuk voor stuk unieke kunstwerken. De ontwerpers krijgen alle vrijheid om te maken wat ze willen en dat zorgt voor veel variëteit. Een paar voorbeelden. Bloemen in zwart-wit (Fushion deep in the soul), twee dansende vogels (Japanese beauty), figuratief multicolour (Splash), figuratief zwart-wit (Element), een vrouwengezicht (A woman’s face) en nogmaals een vrouwengezicht (Her).

We sluiten af met een lees-tip: via deens.nl kun je het magazine ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van Deens downloaden. Het tijdschrift staat boordevol interessante artikelen over leveranciers, labels en ontwerpers. Voorbeelden zijn de verhalen over Pernille (de vrouw achter Madam Stolz), Trine Andersen (founder van ferm LIVING), interieur-influencer Theo-Bert Pot. Laatstgenoemde vertelt hoe hij in de woon- en designwereld terecht is gekomen. Aanvullend staan in het magazine persoonlijke verhalen van het Deens-team waar de liefde en passie vanaf spat!

https://www.deens.nl/nl/