Kennisruimte
Image default
Internet marketing

Testimonial video: Laat jouw klanten anderen overtuigen

Testimonial video: Laat jouw klanten anderen overtuigen

Wie kan jouw verhaal beter verkopen dan bestaande klanten die erg tevreden zijn over jouw bedrijf, dienst of product? Juist. Dat is waarom een testimonial video, ook wel referentie video zo goed werkt. Wanneer jij jouw klanten een oprecht verhaal laat vertellen vanuit hun eigen ervaring, kom je geloofwaardig en betrouwbaar over. Het is niet voor niets dat mensen voordat ze een product kopen of dienst afnemen eerst op zoek gaan naar reviews van anderen. Een testimonial video kun je zien als reviews of klantervaringen, maar dan in video vorm. Om hier echt succes mee te behalen is het wel belangrijk dat jouw video professioneel overkomt. Dat betekent goed geluid, goede belichting, de hoogste beeldkwaliteit en… de juiste sprekers.

De juiste sprekers voor jouw referentie video

Naast de technische elementen valt of staat een testimonial met de sprekers die in de video te zien zijn. Bij een referentie video en klantervaring video valt of staat alles met balans. De ideale spreker is iemand die goed uit zijn woorden komt, maar niet té gelikt overkomt. Iemand die een frisse uitstraling heeft, maar niet té glad is. En iemand die positief over jouw bedrijf, dienst of product is, maar niet té positief. Is dit uit balans? Dan heb je al snel het risico dat jouw testimonial video niet oprecht overkomt. Je doet er dan ook goed aan om een professioneel bedrijf in te schakelen met ruime ervaring. Een testimonial video laten maken is en blijft tenslotte vakwerk.

Een testimonial video laten maken bij ZoomWorks

Een bedrijf dat veel ervaring heeft met het maken van testimonial video’s, referentie video’s en allerlei andere soorten video- en animatie producties is videomarketingbureau ZoomWorks. Met een team van 10 man, bestaande uit online marketeers en audiovisuele specialisten, werken zij dagelijks aan vele mooie en doeltreffende producties. Hierdoor weten ze precies wat werkt én wat niet werkt bij het maken van een testimonial video. Tijdens het gehele proces houden ze in de gaten dat jouw verhaal authentiek blijft, de sprekers passen bij het doel van de testimonial video en helpen je bij het bepalen van de juiste personen, inhoud en beelden.

Meer weten over een testimonial video laten maken?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de testimonial video’s, referentie video’s en klantervaring video’s die ZoomWorks al heeft mogen maken? Neem dan eens een kijkje op hun website en bekijk hun portfolio. Wil je meer informatie over een testimonial video laten maken? Ook dat kan! Neem gerust contact met ze op, het enthousiaste team van ZoomWorks helpt je graag verder.

https://zoomworks.nl/testimonial-video-laten-maken/