Kennisruimte
Image default
Internet marketing

SEO in het buitenland

Wanneer het als bedrijf erg goed gaat en je de Nederlandse markt veroverd hebt met een dienst of product, kan het zijn dat je wilt gaan kijken naar de volgende stap. Zo kun je ervoor kiezen om je bedrijf ook in het buitenland te laten draaien. Echter om dit goed te doen, zul je ook een goede site nodig hebben. Daarnaast zul je Internationale SEO moeten gaan dien en je linkbuilding uitbesteden.

Online marketing

Wanneer je besluit om een bedrijf in het buitenland dienstbaar te laten zijn, is het van belang dat je aandacht spendeert aan de online marketing. De online marketing op internationaal niveau is wel een stuk lastiger. Zo zal de SEO buitenland op orde moeten zijn en zul je gebruik moeten maken van internationale linkbuilding. Dit zorgt er namelijk voor dat je site in het buitenland gevonden wordt. Echter dient de SEO wel goed afgestemd te zijn op de soort klanten die je wilt trekken.

SEO buitenland

Wanneer je een buitenlandse site wilt, is het van belandt je erg veel aandacht besteedt aan de SEO. Dit doe je door eerst te bedenken op welke termen je gevonden wilt worden. Aan de hand hiervan kun je de keyword density bepalen en content schrijven die op de kenwoorden aansluiten. Wel is het van belang dat de content van hoge kwaliteit is. Het is dan ook aan te raden om deze content te laten schrijven door iemand die verstand heeft van de taal. Hierdoor zal de kwaliteit van de tekst aanzienlijk beter zijn.

Internationale linkbuilding

Een ander aspect waarna je moet kijken bij het openen van een site in het buitenland, is internationale linkbuidling. Dit zorgt er namelijk voor dat Google het bedrijf meer erkenning geeft en je hierdoor sneller op Google gevonden kan worden. Bij linkbuilding zul je gebruik moeten maken van zowel interne als externe linkbuilding. Wanneer je dit combineert met de juiste SEO zul je hoger in de ranking komen.