Kennisruimte
Image default
Beauty en verzorging

Squalane is rustgevend

Breng uw huid weer tot leven met een hydraterende gezichtsolie die de zichtbaarheid van poriën en fijne lijntjes helpt verminderen. Squalaan is een krachtige vochtinbrenger afkomstig van suikerriet – het helpt droogheid tegen te gaan en rimpels zichtbaar te maken. korean skincare formule maakt gebruik van zuiver plantaardig squalaan, is niet comedogeen en wordt snel door de huid opgenomen voor intense hydratatie. De formule is zacht genoeg voor de gevoelige huid en kan de celvernieuwing bevorderen, de elasticiteit stimuleren en het vocht vasthouden – en dat alles zonder een vettig laagje achter te laten.

Squalaan is een krachtige vochtinbrenger voor de huid die chemisch is afgeleid van suikerriet. Hoewel er vele soorten oliën en oliën met verschillende samenstellingen bestaan, is squalaan één soort olie die heilzaam en zacht voor de huid is. Deze lichte, vochtinbrengende olie komt van nature voor in menselijke talg (de olieachtige substantie die door onze huid wordt afgescheiden). Mensen zijn in staat hun eigen squalaan te produceren, maar leeftijd speelt een grote rol omdat we minder squalaan produceren naarmate we ouder worden.

Een van de meest voorkomende mythes is dat mensen met een vette huid vochtinbrengers moeten vermijden. Dit is een misvatting omdat het hydrateren van je huid kan helpen de talgproductie te reguleren, waardoor je huid minder vet wordt en zelfs de olieproductie kan vertragen. Squalaan bootst deze natuurlijke olie na, dus wanneer je het aanbrengt als een moisturizer, helpt het je lichaam om deze olie in een gezonde hoeveelheid te produceren. Als je je nog steeds zorgen maakt over het toevoegen van olie aan je gezicht en te vettig blijft, zijn er veel squalaanproducten die snel worden opgenomen en praktisch niet opvallen (je hebt niet eens het gevoel dat je iets aanbrengt).

Squalaan, een derivaat van squaleen gebruikt in koreaanse skincare een natuurlijk voorkomende olie in onze huid, is de ultieme vochtinbrenger. Wanneer het plaatselijk op de huid wordt aangebracht, kan het de algehele uitstraling van de huid verbeteren en voelt de huid gezonder aan dan ooit tevoren. Van het vervagen van pigmentvlekken en littekens, het egaliseren van de huidskleur en het verhelderen van de teint tot het gladstrijken van rimpels en het opvullen van fijne lijntjes, deze ongelooflijke molecule heeft zo veel voordelen wanneer het regelmatig wordt gebruikt als onderdeel van uw huidverzorgingsroutine. Squalaan is een type olie dat niet door andere oliën kan worden geabsorbeerd, waardoor het perfect is voor de behandeling van droge plekken zoals ellebogen, knieën of voeten.

https://kocosmo.nl/