Kennisruimte
Image default
Gezondheid

Smoothiebar huren bij Smoothies op je Werk

Smoothiebar huren bij Smoothies op je Werk

 

Indruk maken bij je gasten op je eerstvolgende evenement? Huur een smoothiebar. Met een smoothiebar kan jij je gasten op een originele en gezonde manier verzorgen met heerlijke catering. En het is super makkelijk! Huur bij ons de bar en wij regelen de rest.

 

Wij hebben verschillende soorten en maten smoothiebarren die bij allerlei type evenementen passen.  Welke smoothiebar het beste bij jouw evenement of locatie past, bespreken we graag samen van tevoren. Onze bars zijn heel flexibel. Weinig ruimte of geen trap, geen probleem. Bij de smoothiebar kan je ook bartenders huren. Zij maken de smoothies op locatie en verzorgen je gasten. Ze zijn heel gastvrij en vertellen je gasten graag meer over de smoothies. 

 

De Smoothies worden met verse, natuurlijke ingrediënten gemaakt. Wij gebruiken groente en fruit maar ook kruiden, sappen en superfoods in onze smoothies. Naast dat de smoothies natuurlijk heel lekker zijn, letten wij ook op de voedingsstoffen in de ingrediënten. De smoothies zijn daarom niet alleen heel lekker maar ook nog eens goed voor je gezondheid. Als smoothie specialisten zijn wij trots op de smoothies die wij maken. Wij hebben inmiddels al een groot smoothiemenu samengesteld vol met heerlijke smoothies. Als je een smoothiebar bij ons huurt kijken we ook samen naar welke smoothies van het menu, we gaan serveren op jouw evenement. Onze toppers zijn de Berry Booster (framboos, blauwe bes, banaan, appel, acai), de Mango Green (mango, ananas, spinazie, matcha, sinaasappel) en de Coco Nuts (kokosmelk, limoen, ananas, sinaasappel, banaan).

 

Lijkt een Smoothiebar nou dé ideale catering voor jouw evenement? Huur dan bij Smoothies op je Werk de smoothiebar. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat er op jouw volgende evenement een mooi en fruitig aangekleden smoothiebar staat.