Kennisruimte
Image default
Mode en Kleding

Slapen in sensuele lingerie: de babydoll

Vroeger was de babydoll niet meer dan gewoon een onschuldig nachthemdje, maar sinds enkele jaren is het zoveel meer dan dat. Je zou bijna kunnen zeggend dat het gemaakt is om te verleiden, je voelt je er namelijk echt een stuk zelfverzekerder in. Toch moeten we niet vergeten dat het nog altijd is om in te slapen. En laten we eerlijk zijn, een babydoll is nog altijd aantrekkelijker dan een oud versleten T-shirt.

 

Slapen in een babydoll?

Ook al worden ze tegenwoordig eerder gedragen voor sensuele doeleinde, kunnen ze nog altijd prima gedragen worden om in te slapen. Het is dan wel zo slim om er een uit te kiezen waar niet al te veel versierseltjes aan vast zitten. Logisch eigenlijk, want waarom zou je willen slapen in een baby doll met glitters en steentjes. Of misschien nog veel erger: beugels. Als je dan toch verleidelijk gekleed naar bed wilt gaan is het aan te raden een babydoll te kopen zonder beugels of overbodige versiering. Stofjes als satijn en kant zijn zeer geliefd om naar bed te dragen.

 

Handig en makkelijk

Naast dat het er super sensueel en verleidelijk uitziet en lekker zit is het ook nog eens extreem handig. Het is namelijk maar één kledingstuk dat je aan hoeft te doen. Je hoeft je nooit zorgen te maken over het combineren van kleuren en je hebt het zo over je hoofd heen getrokken. Een outfit voor naar bed en in huis, ideaal.

 

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/babydoll-slipdress/