Kennisruimte
Image default
Mode en Kleding

Grote borsten, juist dan kies je voor de beste ondersteuning

Grote borsten, juist dan kies je voor de beste ondersteuning

Vrouwen met grote borsten zullen kunnen beamen dat het lastig is om de juiste bh te vinden met de juiste pasvorm en ondersteuning. Grotere borsten hebben meer omvang en gewicht. Hierdoor wordt er meer gevraagd van de bh die de grotere borsten moet gaan dragen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Er is genoeg lingerie te vinden die ook voor grote maten goed geschikt is. Lees in deze blog meer over de mogelijkheden als je een vrouw bent met grote borsten, als het gaat om het dragen van een bh. 

Je hebt grote borsten, welke bh kan je dan dragen? 

Als je een vrouw bent met grote borsten dan kan je er helaas niet omheen dat je een beugel-bh moet gaan dragen, Deze zijn helemaal geweldig als je ook gebruik maakt van een bh net een voorgevormde cup. Het is beter om geen volle bh te dragen of een bh die driekwart cup heeft. 

Als je echt een goede keuze wil maken, dan is de balconette bh of een halve cup bh het juiste om te dragen. Helemaal als je slank bent en grote borsten hebt zorgen deze bh’s voor meer dan genoeg ondersteuning. Je borsten worden ook meteen wat naar voren geduwd, hierdoor ontstaat er een slank geheel. 

 

Wanneer zit een bh goed? 

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je gaat kijken bij lingerie grote maten. Bij het passen moet je er op letten dat de onderste band van je bh dat op je rug zit, niet omhoog kruipt. Hiervoor zou je in de spiegel kunnen kijken. Als de band gelijk loopt aan de vloer, dan zit de bh je als gegoten.

 

Voor wat betreft de cups, zou het middelste gedeelte, dat tussen de twee cups in te vinden is, op de huid tussen de borsten moeten rusten. De beugel in de bh zou het onderste gedeelte van de borst helemaal moeten omsluiten en de cup moet precies goed van formaat zijn. Dan zul je ook merken dat de bh comfortabel zit. 

 

Kan je ook sporten als je grote borsten hebt? 

Natuurlijk is het mogelijk om met grote borsten te kunnen sporten. Als je dit graag wil doen, dan zou je kunnen kiezen voor een sportbh met beugel. Als je gaat sporten is het belangrijk dat je een goede sport-bh draagt. Maar dat is niet alleen omdat dat lekkerder zit tijdens het sporten. Get voorkomt ook andere ongemakken als pijn in de rug.