Kennisruimte
Image default
Auto’s en Motoren

Schadeauto verkopen aan een bedrijf

Op AutoinkoopBV.nl kunt u terecht voor een goed bod op de verkoop van uw schadeauto. Wij kopen alle auto’s in, dus u kunt uw personenauto met schade of bedrijfsauto met schade eenvoudig via ons verkopen! Houd er rekening mee dat als uw APK is verlopen of uw auto niet meer rijdbaar is, wij u kunnen helpen! Geef ons uw gegevens. Het moet kenteken, naam, e-mail en telefoonnummer bevatten. De medewerkers van onze inkoopafdeling staan altijd voor u klaar, dus het is meestal niet moeilijk om contact met u op te nemen. Of je nu een snel antwoord nodig hebt of gewoon een praatje wilt maken, we staan je graag te woord.

Wat te doen wanneer u auto schade heeft

Als u een auto bestuurt met een motor- of transmissieprobleem, is het belangrijk om de auto van de weg te houden en een sleepwagen te bellen. De takelwagenchauffeur kan u helpen uw auto weer op de weg te krijgen. Als uw auto niet rijdbaar is en gerepareerd moet worden, neem dan contact op met een automonteur voor hulp. Als uw auto een lekke band of andere kleine schade heeft, kunt u deze vervangen zonder sleepwagen. Zorg ervoor dat iemand u in de gaten houdt wanneer u met de krik werkt, zodat ze eventuele veiligheidsrisico’s kunnen herkennen voordat ze een probleem worden.

Uw schadeauto verkopen?

Het team van AutoinkoopBV staat altijd voor u klaar! Wij zijn ook telefonisch te bereiken en zijn 365 dagen per jaar bereikbaar. Direct contact opnemen met een medewerker? Zij zullen u telefonisch te woord staan. Ze vragen bijvoorbeeld naar de problemen met uw auto. Heeft u een kapotte motor, koppeling kwijt, lekke koppakking, kapotte turbo of is uw distributieriem in goede staat?

Auto met schade verkopen

Een auto-ongeluk is vervelend en je hebt overal een snelle en goedkope oplossing voor nodig. AutoinkoopBV.nl koopt uw auto met eventuele schade, hoe ernstig ook, voor een aantrekkelijke prijs. Ze zijn er voor alles – of je nu een aanrijding hebt gehad of gewoon wat tijd nodig hebt om het voertuig beter te verzorgen. Bedenk in welke staat uw auto verkeert voordat u er geld voor vraagt. Een uitgebrande auto is waardeloos omdat alle onderdelen weg zijn, dus je krijgt niet veel uitbetaald. Geef indien mogelijk meerdere prijzen op basis van de staat. Zorg er wel eerst voor dat het in goede staat is! Het maakt niet uit of uw auto veel schade heeft aan de buitenkant, want dit heeft geen invloed op de restwaarde van uw auto. De voorwaarde die er toe doet, is hoe goed het interieur en andere auto-onderdelen zijn onderhouden.