Kennisruimte
Image default
Marketing

Onverwachte content is hét ingrediënt tot succes

De juiste dosis humor en kennis van actualiteit. Dat heb je nodig voor het opstellen van inhakers die engagement en interactie verhogen op jouw social media kanalen. Uit het verleden zijn er tal van voorbeelden te benoemen. Lees hier de opgestelde berichten die wij het beste vinden.

Kies de baan die bij je past

Geen overbodige tip, dat blijkt. Een pijnlijk moment was het, zo kun je het wel noemen. Sven Kramer ligt op koers voor de gouden medaille. Echter werd hij door zijn eigen coach de foute baan ingestuurd. Hierdoor werd hij gediskwalificeerd. De gouden medaille was als sneeuw voor de zon verdwenen. Randstad haakte hierop in met een boodschap dat je een baan moet kiezen die bij je past. Baan is hierbij dubbelzinnig. 

Bol.com geeft zichzelf 5 sterren 

Dotan kwam in het nieuws, omdat aan het licht kwam dat hij een echt leger van nepvolgers beheerde, waarmee hij zichzelf in het zonnetje zette. Dotan werd ontmaskerd en veel inhakers volgde. Zo ook een van Bol.com. Bol.com gaf zichzelf 5 sterren voor het bedenken van ‘deze’ inhaker. 

Maximale score voor Duncan van Hema

Hema speelde op het Eurovisie Songfestival in door het maximale aantal punten uit te delen aan Duncan. Die toen voor Nederland uitkwam op het festival. Natuurlijk werd hierbij gerefereerd naar de 12 punten, die ook hun taarten altijd hebben. Dit was een mooie en weldoordachte koppeling van Hema. Toen Duncan won werd het één groot succes. Ook voor Hema. 

Wij helpen jou natuurlijk graag met het opstellen van inhakers als je er niet uitkomt. Neem contact op met ons team om ook jouw betrokkenheid op sociale media kanalen te verhogen. 

Deze blog is mede mogelijk gemaakt door Jeroen van Promoboer – bedrukte relatiegeschenken. 

https://promoboer.nl/