Kennisruimte
Bedrijven

Privé detective

De privé detective kan helpen met verschillende onderzoeken privé of op de zaak. Een detective inhuren is echt niet iets wat alleen in films en series gebeurd. Steeds vaker hebben we zelf een detective nodig om informatie te achterhalen. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld een detective inhuren voor een alimentatie onderzoek. Voor het indienen van het verzoek om alimentatie af te schaffen moet je met professioneel erkend bewijs komen. Als consument kan je dit niet leveren en de politie gaat je er ook niet bij helpen. De enige oplossing is een privé detective inschakelen. Gelukkig hoeft dit niet heel ingewikkeld te zijn en is het bewijs soms al snel geleverd met alleen een online onderzoek. Heel soms is er ook een observatie onderzoek nodig. De kosten van een privé detective zijn zo weer terugverdiend op het moment dat je kan stoppen met het betalen van alimentatie. Volledig op maat kunnen we een kostenplafond afspreken en afspreken wat we voor je gaan uitzoeken. Binnen een kort tijdsbestek krijg je de bewijzen die nodig zijn.

Afluisterapparatuur opsporen in huis of op kantoor

Eigenlijk sta je er niet bij stil, maar het zou goed kunnen dat je op dit moment afgeluisterd wordt. Vertrouwelijke informatie binnen je huis of bedrijf kan voor de concurrent belangrijk zijn. We zien steeds vaker dat de concurrentie durft binnen te drinken met afluisterapparatuur. Er zijn verschillende technieken die goedkoop online te koop zijn en belastende informatie kunnen verzamelen. Heb je het vermoeden dat je ook afgeluisterd wordt? Onze privé detective kan afluisterapparatuur opsporen en kijken of dit echt zo is. We kunnen bijvoorbeeld ruimtes controleren, mobiele telefoons, laptops, computers, auto’s en vergaderruimtes. Met verschillende metingen kunnen we inderdaad achterhalen of er sprake is van afluisteren. Een onderzoek pakken we altijd grondig aan en neemt enkele uren in beslag. We willen na het onderzoek er zeker van zijn dat er geen afluisterapparatuur achter blijft. Wil je weten wat een onderzoek kost? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan om een idee te krijgen.

Onderzoek de zwakke plekken binnen je organisatie met Risk management

Binnen je organisatie kan het natuurlijk altijd beter. Er is geen één ondernemer die zegt dat het perfect gaat alleen een slechte ondernemer. Het enige probleem is dat je niet weet wat precies je zwakke punten zijn. Dit kan bijvoorbeeld het risico op fraude zijn of een persoon binnen je organisatie. Met risk management kan er onderzoek gedaan worden naar de belangrijkste aspecten binnen je bedrijf. We kunnen uitzoeken waar de zwakke punten binnen je organisatie zitten. Als je de zwakke plekken binnen je organisatie weet kan je vanuit hier actie ondernemen. Bijvoorbeeld door bepaalde bedrijfsprocessen aan te passen. Laat ons helpen door een risk management onderzoek uit te voeren binnen je bedrijf. Binnen een kort termijn krijg je uitsluitsel en weet je waar je aan toe bent met je bedrijf!