Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Prachtig oud eiken bankje voor jou!

Ben jij op zoek naar een charmant oud eiken bankje voor bij jou in huis? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf maakt handgemaakt meubels van eikenhout, die als pronkstuk in jouw woon- of eetkamer zullen staan. Naast het feit dat alle meubels van eikenhout zijn én handgemaakt worden, is het hout wat ze hiervoor gebruiken ook altijd natuurlijk en onbewerkt. Het kan dus zo zijn dat jouw nieuwe oud eiken bankje een verleden heeft gehad en dat je dit terug kan zien in het hout. Heb je interesse? Neem dan zeker snel contact op!

Karakter

Een oud eiken bankje van dit bedrijf, betekent dat jij een unieke meubel krijgt die niemand anders in huis zal hebben. Doordat alle meubels van dit bedrijf met natuurlijk en onbewerkt hout worden gemaakt, komt jouw oud eiken bankje met een karakter. Het verleden van het eikenhout is terug te zien in een eventueel scheurtje, deukje of andere oneffenheid, waardoor jouw oud eiken bankje gelijk zeer uniek wordt. Wil jij ook graag een uniek stuk in jouw huis? Ga dan vooral even langs in de gigantische showroom om alle eikenhouten bankjes te bekijken en jouw lieveling zelf uit te kiezen!

Moeite

Eikenhout is zeker prachtig om meubels uit te maken. Daarom gebruikt dit bedrijf alleen natuurlijk en onbewerkt eikenhout om hun meubels mee te maken. Jouw eigen oud eiken bankje is daardoor niet alleen uniek, maar heeft ook karakter. Het maken van een oud eiken bankje doet dit bedrijf pas als ze genoeg hout hebben gevonden dat qua kleur en maat goed bij elkaar past. Zo weet jij dat ze de moeite en tijd in jouw eigen oud eiken bankje zullen stoppen. Twijfel daarom niet langer met het kopen van een eikenhouten bank en neem nu snel contact op met dit bedrijf!