Kennisruimte
Image default
Marketing

Mobiel led scherm kopen bij Leddisplayexpert

Als u een mobiel led scherm wilt gaan kopen dan weet ik nog wel een bedrijf waar u terecht kan. 

Leddisplayexpert levert niet alleen vaste led schermen voor aan de muur of op een paal/zuil maar ook mobiele led schermen geleverd op een aanhanger/trailer of modulaire led schermen die u snel kunt op en afbouwen voor tijdelijk gebruik.

Opzicht verschillen mobiele led schermen niet heel veel van normale led schermen. Zeker de mobiele led schermen die op een aanhanger worden gemonteerd zijn eigenlijk gewoon de normale kasten die ook aan de muur kunnen. Men gebruikt de eenvoudige kasten met deuren aan de achterkant die nodig zijn om bij de aansturing van het led scherm te kunnen komen als er iets vervangen of gerepareerd moet worden. 

Het enig waar men op let is dat deze schermen verplaatsbaar zijn en het dus handig is als ze erg licht zijn. Meestal worden ze dan ook van aluminium gemaakt om gewicht te besparen.

De mobiele led schermen die worden gebruikt om ergens snel op en af te bouwen en in flightcases worden vervoerd die hebben een groter verschil. Ook hier gaat het vaak om aluminium constructies maar deze zijn anders opgebouwd. Meestal is het een die cast aluminium frame. Deze zijn wat steviger en kunnen met meer precisie worden gemaakt. Deze constructies zijn ook voorzien van snelkoppelingen om het geheel makkelijk te kunnen koppelen en ontkoppelen. De meeste hebben dan ook een kleinere afmeting omdat ze dan handzamer zijn. Denk hier aan afmetingen als 50 x 50 cm. Hierdoor is het gewicht van 1 zo’n paneel vaak onder de 10 kg en kan zo’n scherm dus door 1 persoon worden opgebouwd. Ideaal dus om personeelskosten te besparen.

Bij een mobiel led scherm op een aanhanger bepaald de afmeting van het led scherm hoe groot de aanhanger moet zijn. Dit kan een kleine aanhanger zijn met 1 as maar er worden ook aanhangers gebruikt met wel 3 assen. Er zijn zelfs deelbare led schermen waar een hele speciale truck voor wordt gebruikt maar dan heeft men het wel over aanhangers met een led scherm van boven de 20 m2. De meeste aanhangers hebben een hydraulische paal waardoor het led scherm op hoogte kan worden gebracht. Voor als men het led scherm gaat gebruiken bij grotere groepen publiek dan is het handig dat iedereen het kan zien en is een led scherm dat op hoogte kan worden gezet een must. Leddisplayexpert kan u mobiele led schermen op aanhangers leveren tot 20 m2. Voor de modulaire led schermen is dit onbeperkt.