Kennisruimte
Image default
Electronica en Computers

Met Excel rekenbladen een constructie berekenen volgens de Eurocode

Wilt u berekeningen maken van bouwkundige constructies? Dan is het belangrijk dat deze voldoen aan de richtlijnen van Eurocode 1990 en 1991. Dit is eenvoudig te behalen door gebruik te maken van de handige Eurocode rekenbladen voor Excel van Qec. Deze specialist biedt diverse rekenbladen, onder andere voor het berekenen van draagconstructies van verschillende materialen. Denk hierbij aan materialen als hout, beton, staal en metselwerk. Daarnaast zijn er ook rekenbladen om deze berekeningen te controleren en om de belasting van bepaalde onderdelen van de constructie te bepalen. Met behulp van deze rekenbladen voor Excel zorgt u ervoor dat uw constructie aan de Eurocode voldoet.

Kies uit verschillende pakketten met rekenbladen

De Excel rekenbladen van Qec zijn verkrijgbaar in diverse pakketten. Hierdoor is er altijd wel een pakket dat op uw werkzaamheden aansluit. Twijfelt u welk pakket met Eurocode rekenbladen voor Excel het beste op uw bedrijfsvoering aansluit? Dan voorzien de specialisten van dit bedrijf u uiteraard graag van advies. Waar nodig voorzien ze u van extra informatie. Daarnaast beantwoorden ze uiteraard ook al uw vragen. Zo heeft u alle informatie die u nodig heeft om het juiste pakket te kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om voor meerdere pakketten te gaan, wanneer uw dienstverlening uitgebreid is.

Vraag een offerte op bij deze specialist

Heeft u interesse in de rekenbladen van Qec? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies wat de rekenbladen u kosten. Voor welk pakket u uiteindelijk ook gaat: u ontvangt altijd rekenbladen van de beste kwaliteit, waarmee u nauwkeurige berekeningen maakt. Bij Qec weten ze namelijk hoe belangrijk het is om precieze berekeningen te maken voor uw constructie. Daarnaast voorziet dit bedrijf u graag van uitstekende service.