Kennisruimte
Image default
Marketing

Marketingstrategieën om te gebruiken voor een tuincentrum

Marketingstrategieën om te gebruiken voor een tuincentrum

 

Tuincentra zijn unieke bedrijven die elementen van detailhandel, productie, horeca en landschapsarchitectuur combineren. Dit maakt marketing voor een tuincentrum tot een andere uitdaging dan voor andere detailhandelaren. Marketing is een belangrijk onderdeel van het succes van elke onderneming. Het is wat klanten naar uw zaak leidt in plaats van naar die van uw concurrent. Het is echter niet altijd gemakkelijk om een tuincentrum op dezelfde manier te marketen als een andere winkel. Hier zijn 5 marketingstrategieën die u voor uw tuincentrum marketing kunt gebruiken om de verkoop te stimuleren en uw bedrijf te laten groeien.

 

Schakel een marketingbureau in

Een tuincentrum marketingbureau zoals Garden Connect kan helpen bij het ontwikkelen van een marketingplan om nieuwe klanten aan te trekken. Het bureau weet wat de beste manieren zijn om uw bedrijf in de markt te zetten en kan u helpen met verschillende zaken, waaronder: – Maak een marketingplan – Maak een nieuwe brandingstrategie – Maak een digitale marketingstrategie – Maak een SEO-strategie – Maak een marketingmix – Maak een social media-strategie – Maak een marketingkalender – Maak een sales funnel Door een tuincentrum marketing bureau in te schakelen, heeft u een team van experts voor u aan het werk, die helpen uw verkoop en omzet te verhogen.

 

Verander uw point of sale materiaal

Uw point of sale (POS) materialen zijn de items die u op de dag zelf bij of in de buurt van de kassa ziet. Om de verkoop te stimuleren, zou u uw POS-materiaal kunnen veranderen, zoals de lay-out en de producten die u beschikbaar hebt. Heeft u zich bijvoorbeeld ooit afgevraagd waarom supermarkten altijd een seizoensartikel lijken te hebben dat een grote verkoper is? Zij veranderen hun POS-materiaal om deze seizoensgebonden producten te kunnen verkopen, en uw tuincentrum zou hetzelfde moeten doen. U zou ook enkele nieuwe items aan uw POS kunnen toevoegen om de verkoop te stimuleren.

 

Zorg voor een online aanwezigheid

Als u uw bedrijf wilt laten groeien, moet u online zijn. Het is nog steeds belangrijk om een website en social media-accounts voor uw tuincentrum te maken. U zult ook willen overwegen om te gaan bloggen. Bloggen is een geweldige manier om uw naamsbekendheid te vergroten en uw bedrijf onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. U kunt ook overwegen om te adverteren in online publicaties, zoals op sites als Craigslist of Facebook.

 

Voer e-mail marketing campagnes

E-mailmarketingcampagnes zijn een geweldige kans om klanten over te halen om bij uw tuincentrum te kopen. U kunt een specifieke e-mailmarketingcampagne maken die is ontworpen om nieuwe klanten aan te trekken en ze te verleiden om bij u te kopen. E-mailmarketingcampagnes zijn een geweldige manier om met klanten te communiceren zonder te opdringerig te zijn. U kunt e-mailmarketingcampagnes gebruiken om bepaalde producten onder de aandacht te brengen, de verkoop te bevorderen en nog veel meer. E-mail marketing campagnes kunnen u ook helpen een relatie met uw klanten op te bouwen, wat u kan helpen in de toekomst terugkerende klanten te krijgen.

 

Adverteer in special interest publicaties.

Boost uw verkoop door te adverteren in special interest publicaties. Deze publicaties zullen worden gelezen door mensen die geïnteresseerd zijn in uw product, dat is geweldig voor uw bedrijf. U zult waarschijnlijk in staat zijn om meer mensen te bereiken, en deze mensen zijn waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in uw product. Special interest publicaties zijn een geweldige manier om uw bedrijf de markt, omdat deze publicaties worden vaak gelezen door mensen die geïnteresseerd zijn in uw producten, en de kosten zijn vaak veel lager dan andere vormen van reclame, zoals in kranten.

 

Organiseer evenementen en zorg voor klantencontact.

Het organiseren van evenementen in uw tuincentrum, zoals een tuinseminar of een demonstratie, kan u helpen relaties op te bouwen met uw klanten en nieuwe klanten aan te trekken. U kunt ook contact met uw klanten houden via telefoongesprekken, e-mail of webinars. Dit zijn allemaal manieren waarop u in contact kunt blijven met uw klanten zonder te opdringerig te zijn. Deze methoden werken goed voor tuincentra omdat het meer persoonlijke manieren zijn om met klanten te communiceren dan sociale media dat zijn. Dit zijn vijf marketingstrategieën die u voor uw tuincentrum kunt gebruiken om de verkoop te stimuleren en uw bedrijf te laten groeien. Het is belangrijk om te weten hoe je je tuincentrum op de markt brengt, zodat je nieuwe klanten kunt aantrekken en je huidige klanten terug kunt laten komen. Door deze strategieën te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat u klanten naar uw tuincentrum trekt en uw bedrijf helpt te bloeien.

http://www.gardenconnect.com