Kennisruimte
Image default
Gezondheid

Leer omgaan met stress bij stress Deventer

Als je last hebt van stress is vervelende stress Deventer de plek om te zijn. Stress kan door verschillende oorzaken komen. Stress is normaal maar een over mate van stress is niet gezond voor het lichaam en dus voor jezelf. Een grote hoeveelheid van stress vraagt om aan aandacht van jezelf. Dus het is een goede stap voor jezelf en van jezelf om hiermee aan de slag te gaan bij stress Deventer. Bij stress is eigenlijk altijd een teken dat je meer doet of er meer gevraagd wordt dan dat je op dat moment kunt geven en als je die signalen negeert dan geeft je lijf stress als reactie.

Gezonde stress

Wat is stress nou precies, is vaak de vraag die we voorbij zien komen. Bij stress Deventer weten we alles over stress. Eigenlijk betekent stress niets meer en niets minder dan dat er sprake is van een druk op jou of een spanning. Bij stress Deventer kun je terecht met al jouw vragen over stress. Stress is in een bepaalde mate gezond, want je hebt stress nodig om normaal en gezond te kunnen functioneren. Stress hoort bij het leven. Voorbeelden van gezonde stress betekent dat er een gezonde spanning aanwezig is voor bijvoorbeeld een optreden, examen, een sollicitatie of een andere spannende gebeurtenis in je leven.

Ongezonde stress

Stress Deventer is de plek om te leren omgaan met ongezonde stress. Ongezonde stress is een mate van spanning in je leven waardoor je leven beïnvloed wordt op een negatieve manier. Dit vraagt om aandacht van jou, voor jou. Stress Deventer biedt jou de tools om te kunnen dealen met ongezonde stress. Ongezonde stress is als de spanning aanwezig blijft in het lichaam en dan ook geen rust neemt. Als je langdurig last hebt van stress kan dit je lijf gaan opbreken en kan je hiervan lichamelijke klachten ervaren. Bij stress Deventer leer je hoe je weer in balans komt en blijf.