Kennisruimte
Image default
Auto’s en Motoren

Laat een SPAL-ventilator in uw auto plaatsen door een vakman

Heeft u er genoeg van dat uw auto tijdens warme zomerdagen in een heteluchtoven verandert? Laat een ervaren vakman dan een SPAL-ventilator installeren onder de motorkap. Wilt u nog meer comfort dan kiest u voor airconditioning. Met één van deze systemen kunt u er eenvoudig voor zorgen dat de temperatuur in de auto snel aangenaam wordt zodra u op pad gaat. In de winter gebruikt u de kachel, in de zomer zorgt een ventilator of de airco voor optimale temperatuur reguliering. Laat voor onbezorgd gebruik de condensor van de airco jaarlijks controleren en de vloeistof in de airco bijvullen door specialisten, bijvoorbeeld bij RDN in Noord-Brabant.

Met een airco of ventilator verhoogt u het comfort in de auto

Comfort als u met de auto op pad gaat is heel belangrijk. Niet alleen wilt u comfortabele stoelen, maar ook het klimaat aan boord van de auto moet aan uw wensen voldoen. Dit bereikt u door een SPAL-ventilator te laten plaatsen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, er is er dus altijd wel eentje die onder uw motorkap past. Wilt u nog meer controle over de temperatuur en het klimaat dan kiest u voor een aircosysteem. De condensor van de airco zorgt ervoor dat de temperatuur binnen op een door u ingesteld aangenaam niveau blijft tijdens uw ritten door Noord-Brabant of elders in het land Het enige wat dan nog kan tegenvallen is de temperatuur als u uitstapt!

Laat het onderhoud uitvoeren door een ervaren specialist

Veel autobedrijven hebben kennis van zaken van diverse onderdelen, maar de airco vinden ze soms lastig. Als ook uw garagebedrijf geen raad weet met een kapotte condensor van de airco, dan kunt u een afspraak maken bij RDN in Noord-Brabant. Zij kunnen de condensor repareren of vervangen. Ook als u een SPAL-ventilator wilt laten plaatsen kunt u een afspraak maken de specialisten van RDN. Zij staan met hun ruime kennis en ervaring klaar om u van dienst te zijn.