Kennisruimte
Bedrijven

Kies uit ons brede assortiment en bestel meteen!

Zijn de kleuren van uw schoenen verkleurd en wilt u weer een mooie nieuwe look hebben aan uw voeten? Dan bent u op zoek naar kwalitatief goede leerverf! Dan is de leerverf van Angelus aan te raden. Deze leerverf staat wereldwijd bekent om zijn uitstekende kwaliteit. Het resultaat van het geverfde leer is elastisch, watervast en flexibel, voor een duurzaam resultaat. Zodat uw schoenen weer zullen glinsteren als nieuw. 

Leerverfshop.nl is de snelste en goedkoopste manier om leerverf van een topmerk te kopen. Wij kozen vanwege de superieure eigenschappen voor de productlijn van Angelus leerverf. Een betrouwbaar kwaliteitsmerk, dat zijn waarde al generaties lang heeft bewezen. Wij hebben voor u het totale Angelusassortiment in de aanbieding. U kunt bij ons een gratis verzending ontvangen bij bestellingen vanaf € 65, 

Als u vandaag besteld, betekend dat morgen in huis. Als de bestellingen geplaatst worden voor 17:00 uur, worden de pakketten dezelfde dag nog verzonden. Alle bestellingen worden met Post NL verstuurd. Nadat uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een track en trace code per mail. Hiermee kunt u uw bestelling volgen via: www.tracktrace.nl 

Ongeëvenaarde kwaliteit dankzij ruim honderd jaar praktijkervaring. En de laagste prijs dankt u aan de moderne techniek. Rechtstreeks bestellen, zonder tussenhandel! 

Wij leveren 76 kleuren – zelfs in neon en metallic. Desgewenst mengt u twee of meer basiskleuren tot een nieuwe tint. Angelus leerverf leent zich daar zich uitstekend voor. Elke kleurnuance is mogelijk. De voordelen van Angelus leerverf in vergelijking met andere leder verven is het feit dat deze leerverf van uitstekende kwaliteit is. Daarnaast heeft het een zeer goede hechtkracht. Het is elastisch, watervast en breekt niet. Waarna het resultaat is niet van nieuw te onderscheiden is! 

Advies nodig over het behandelen van uw kostbare leren schoenen, jassen, laarzen of stoelen? Kijk bij Gebruiksaanwijzing of mail ons. Wij adviseren u graag!

https://www.leerverfshop.nl/