Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Keus uit meer dan 400 beursstands

Bij deelname aan een vakbeurs duik je in een andere wereld. Je werkplek wordt enkele vierkante meters beursstand, van waaruit je moet proberen nieuwe klanten te werven. Een ander aspect van een vakbeurs is netwerken. In de praktijk blijkt, dat tijdens een vakbeurs veel nieuwe zakelijke relaties ontstaan. Loop dus op rustige momenten eens een rondje door de beurshal om te ontdekken hoe andere bedrijven zich presenteren. Ongetwijfeld zal je zien dat de kwaliteit van de beursstand een grote invloed heeft op het aantal bezoekers van de stand.

Een beursstand op maat huren

Bij standbouwer Isyfair is een grote collectie aan beursstands te huur. Je kunt op de site inspiratie opdoen door middel van meer dan 400 foto’s van stands, die door het bedrijf in de afgelopen jaren zijn gebouwd. Als er een stand bij staat die bij je bedrijf past kun je deze huren. Dat kan online met behulp van een eenvoudige tool. Het enige wat moet worden ingevoerd is de stad waar de beurs wordt gehouden, de beursdata, het aantal vierkante meters dat je nodig hebt en het beschikbare budget. Een stand huren bij Isyfair gebeurt op basis van full service.

Alles wordt geregeld

Het full service concept bij een stand huren houdt in dat je je als klant nergens zorgen over hoeft te maken. De standbouwers van Isyfair zijn zeer ervaren en zorgen ervoor dat de door jou gehuurde stand tijdig klaar staat in de beurshal. Ze zijn met alle beursgebouwen in Europa bekend, kennen de snelste routes naar de ingang van de hallen en weten waar ze hun vrachtwagen het snelst kunnen uitladen. De stand, verlichting, vloer, inrichting, eventuele koffievoorzieningen en dergelijke worden allemaal voor je geregeld. Na afloop van de beurs zal de stand door de standbouwers worden opgeruimd.