Kennisruimte
Financieel

Incassobureau in Rhenen zoeken

Ik moest een incassobureau in Rhenen zoeken en vond incassoadvocaten.nl, omdat ik recent veel last had van mensen die mijn rekeningen niet wilden betalen, ook wel debiteuren genoemd, hierom moest ik incassoadvocaten.nl inschakelen. Debiteuren zijn vrij irritant en moet ik dus achterna zodat ik alsnog mijn geld krijg. Maar omdat ik hier geen ervaring mee heb, ben ik eerst op het internet gaan zoeken. In dit blogje vertel ik jullie graag hoe ik op de Incasso Advocaten ben gekomen en hoe het allemaal is begonnen met het inschakelen van hen.

Incassobureau in Rhenen inschakelen

Allereerst ben ik op het internet gaan zoeken naar een incassobureau in Rhenen, omdat ik een incassobureau moest inschakelen. Al gauw vond ik dus de website van incassoadvocaten.nl. Daar las ik dat het mij niets zal kosten, omdat ik recht heb op mijn geld! Natuurlijk alleen wanneer dat ook daadwerkelijk klopt en ik in het gelijk gesteld zal worden. Met sommige van de klanten konden we niet echt eens een contacten te maken, en de rest hebben toch niets gedaan ook al hadden de meerdere herinneringen verstuurd. Daarom hadden we uiteindelijk besloten om een incassobureau in Rhenen in te schakelen en te kijken of dat zou helpen.

Incassoadvocaten.nl

Ik heb dus gekozen voor het bureau incassoadvocaten.nl. Zij hielpen mij zeer vriendelijk en vroegen mij allereerst om wat voor bedragen het ging en wie de debiteuren waren. Daarna stuurden zij een brief naar de debiteuren met daarin de informatie dat incassodadvocaten.nl als mijn incassobureau is ingeschakeld en dat zij er voor gaan zorgen dat de rekeningen alsnog worden betaald. Hierna kreeg ik al vrij snel een reactie van de debiteur met daarin het antwoord dat ik binnen een week het geld zou krijgen. Top werk dus van het incassobureau!

Mocht jij nou ook een incassobureau in Rhenen nodig hebben omdat klanten rekeningen niet willen of kunnen betalen? Dan raad ik jou incassoadvocaten.nl aan!