Kennisruimte
Image default
Entertainment

Hun riddertenten zorgen ervoor dat u even terug bent in de tijd

Doet u aan levende geschiedenis of cosplay en bent u op zoek naar riddertenten die u kunt gebruiken? Theatercollectief de Muzen heeft prachtige en bijzondere tenten in de verhuur voor dit soort evenementen. Zij creëren met hun decors, rekwisieten en kledij het gevoel dat je terug in de tijd bent gegaan. Ervaar hoe het was om te leven in de Middeleeuwen met behulp van het theatercollectief en vermaak de aanwezige met toneel, kunst en zang.

Beleef de geschiedenis van Nederland in diverse riddertenten

Wilt u uw kinderen de kans geven om op een leuke manier over de Middeleeuwen te leren? Dan zijn de riddertenten van Theatercollectief de Muzen de perfecte manier. Het theatercollectief geeft op festivals, feesten en in het theater diverse voorstellingen in verschillende thema’s. Dit doen zij op verschillende manieren. Zo geven zij voorstellingen met poppen, maar zonder kast. De poppen zijn levensgroot en vertellen hun eigen verhaal. Hierdoor worden uw kinderen en u volledig meegenomen in het verhaal en leren zo nieuwe dingen over de Middeleeuwen of andere jaargetijden.

Riddertenten als marktkraam op uw braderie

Niet alleen voor thema gerelateerde evenementen kunt u riddertenten huren van Theatercollectief de Muzen. Op het moment dat u op een markt of braderie staat heeft het collectief kleinere en bijzondere tenten in de verhuur. Zo valt u met uw tent en spullen op en trekt u meer mensen. U kunt wel merken dat het gebruik van een riddertent vele verschillende doeleinden kan hebben. Daarnaast weten zij als geen ander wat u nodig heeft om een succesvol evenement, feest of activiteit te organiseren. Zo bieden zij naast de verhuur van bijzondere tenten ook spellen, decors en geluidsmateriaal aan. Voor advies op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen met het theatercollectief. Zij informeren u graag naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid van de verschillende materialen.