Kennisruimte
Image default
Groothandel

Horecakoelkasten en een enorm aanbod aan horeca-apparatuur

Als u een horecagelegenheid runt, dan kunt u niet zonder koelkasten. Of u nu dranken verkoopt of eten, in beide gevallen is een koelkast onmisbaar. Het is voor uw klanten fijn om een gekoeld drankje te krijgen en voor uw eters belangrijk dat uw maaltijden op de juiste manier zijn bereid. En daar zijn logischerwijs strenge officiële regels aan verbonden. Horecakoelkasten zijn dan ook specifiek voor dat doeleinde ontworpen. Het zijn krachtige koelkasten met geforceerde koeling en voor gebruik in de horeca. Schaf uw horeca-apparatuur aan bij Megastore en u krijgt beschikking tot het enorme assortiment aan apparatuur, waaronder horecakoelkasten, van een ware specialist! Lees verder voor een greep uit het aanbod.

Koelkasten voor de bar

Heeft uw horecagelegenheid een bar, dan zijn er een aantal koelkasten die u daar goed voor kunt gebruiken. Een flessenkoelkast, bijvoorbeeld, waarin u flessen zowel horizontaal als verticaal bewaart. Dat is belangrijk voor het behouden van de prik in koolzuurhoudende dranken. Er zijn ook speciale barkoelkasten die exact onder de toog passen. Ze staan dan niet in het zicht van uw klanten, maar zijn wel gemakkelijk te benaderen en gebruiken door uw barpersoneel. Bij Horeca Megastore, dé webshop voor horeca-apparatuur, worden deze verschillende opties ongetwijfeld aangeboden.

Koelkasten voor in de keuken

Als uw horecagelegenheid een keuken heeft, dan wilt u daar ook een paar horecakoelkasten neerzetten. Deze moeten groot en sterk zijn, zodat ze al uw verse ingrediënten op een stabiele temperatuur kunnen houden. Daarom vindt u in de webshop ook een groot assortiment aan gesloten standaardkoelkasten, soms wel met vier deuren om de temperatuur binnen constant te houden.

Koelkasten voor het tentoonstellen van eten en drinken

Als laatste worden er in het assortiment aan horeca-apparatuur ook altijd vitrinekoelkasten of displaykoelkasten aangeboden. Deze zijn bedoeld bijvoorbeeld voor uw gebak of uw sandwiches, zodat uw klanten deze zelf kunnen uitkiezen. Heeft u eten dat tentoongesteld mag worden, dan is een displaykoelkast een uitstekende keuze!

Maak uw keuze en bestel direct

Zoals u heeft kunnen lezen is de keuze zeer uitgebreid bij Horeca Megastore, dé aanbieder van horeca-apparatuur. Neem uw tijd om het assortiment aan horecakoelkasten te verkennen, maak uw keuze en plaats direct een bestelling. U ontvangt deze dan spoedig!