Kennisruimte
Image default
Financieel

Hoe koop ik Ripple XRP?

Ripple – XRP kopen en verkopen  Bij Bitcoin meester 

Als u op internet op het internet op het internet wilt kopen, bent u niet de enige. Deze virtuele valuta heeft in een zeer korte periode fenomenale hoogtes bereikt. Met zijn goedkope voordelen en het potentieel om veel geld in uw account te pompen, is het de perfecte manier om te beginnen met investeren. Het enige dat u hoeft te doen, is aanmelden voor een account bij een online brokerage. Vanaf daar kunt u rimpelingen op internet, overal kopen. Maar voordat je het doet, zijn er enkele dingen die je moet weten.

 

Het eerste om te doen is een online brokerage vinden die rimpelingen biedt. Het is van cruciaal belang om te onthouden dat ze niet allemaal doen. Sommigen kunnen u hoge kosten in rekening brengen en in het eindresultaat kunt u dit virtuele activum nooit kopen. Zorg er dus voor om er een te vinden die het gratis aanbiedt.

 

Nadat u er een hebt gevonden, moet u een account maken. Meestal wil u dit doen door uw informatie te verstrekken, zoals naam, adres, e-mailadres, bankrekeningnummer, telefoonnummer en creditcardnummer. Zodra u dat hebt gedaan, ontvangt u een activeringslink.

 

Wanneer u erop klikt, wordt u gevraagd om uw creditcardgegevens in te voeren. Klik vervolgens op Verzenden. Als u een creditcard gebruikt, ziet u een pictogram dat zegt dat u de creditcard invoert. Als u PayPal gebruikt, ziet u een knop in de rechterbovenhoek. Klik dat en uw account wordt goedgekeurd.

 

Eenmaal dat is gedaan, ziet u een scherm dat zegt dat u uw account maakt. Op dat scherm ziet u een vervolgkeuzemenu waarin u de betaalmethode kiest die u wilt gebruiken. Kies usd, dan ok.

 

Dan krijgt u het proces voor het ontvangen van geld van uw kopers. Op dat scherm ziet u het vervolgkeuzemenu opnieuw, deze keer kiest u de betalingen met Amazon-optie. Eenmaal dat is gedaan, wordt u teruggebracht naar de betalingsgateway, waar uw kopers u hebben betaald voor uw RIPPLE-markttoegang. Dan is uw taak om het USD-bedrag van hun creditcards om te zetten in de EUR-valuta die wordt gebruikt in de RIPPLE-markt. Uw website toont u de details van de betalingsgateway die u gebruikt. Volg die stappen om RIPPLE XRP te kopen.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl