Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Hoe kom je aan bezoekers?

Het is al lang niet meer zo eenvoudig als het ooit is geweest. Bezoekers naar je winkel lokken vergt meer inzicht, speelsheid en bovendien energie. Als winkelier concurreer je natuurlijk ook met het gemak en de service van online shopping en het lijkt er niet op dat dit snel zal veranderen. Hieronder staan wat tips om dit voor elkaar te krijgen.

 

Nieuwsbrief versturen

Een nieuwsbrief versturen is meteen een super goede tip om mee te beginnen. Door een nieuwsbrief te versturen breng je bestaande én potentiële klanten op de hoogte van alles wat er in en om je winkel speelt. Communicatie is belangrijk en je bouwt op die manier ook een relatie met je klanten op. Het persoonlijk aanspreken creëert een band.

 

 

 

Reclame in de winkel zelf

Als winkelier kun je niet achterblijven en heb je winkeldisplays nodig. Binnen reclame maken in belangrijk. Want zodra het is gelukt om mensen binnen de winkel te halen, moet je natuurlijk wel zorgen dat ze iets gaan uitgeven. Een winkeldisplay kun je in de winkel zetten en bepaalde producten in het zonnetje zetten. Je kunt een winkeldisplay zelf ontwerpen zodat het ook overeenkomt met de producten die je probeert te verkopen.

 

 

Social media is je vriend

Online zichtbaar zijn is anno 2020 essentieel. Maak een Instagram of Facebook account aan voor je bedrijf en kleed dit leuk aan. Online interactie en frisse content is goed voor je winkel en bovendien bouw je een bepaalde following.