Kennisruimte
Image default
Groothandel

Grote groothandel met de focus op food in Den Haag

Groothandel Su is een familiegroothandel in Den Haag die zich focust op food. Zij voorzien voedselproducerende bedrijven, zoals bakkerijen, restaurants en bistro’s van voorraad. Zelfs seizoensgebonden bedrijven zoals een oliebollenbakker kan zijn of haar producten halen bij deze groothandel.

De food-afdeling van deze groothandel in Den Haag is klein maar flexibel

Door hun focus op food, is de afdeling van deze groothandel in Den Haag goed gevuld met foodproducten. Hierdoor vindt u gegarandeerd de producten die u nodig heeft om de gewenste gerechten te maken in hun assortiment. Bent u op zoek naar een alternatief of is het standaardproduct niet meer op voorraad? Dan geven de medewerkers van Groothandel Su u graag advies over welk product daar het beste op aansluit. Ook op het moment dat u vragen heeft over een bepaald product, staan hun medewerkers voor u klaar.

Een doorgewinterd familiebedrijf

Groothandel Su is een typisch voorbeeld van een doorgewinterd familiebedrijf. Meerdere generaties zijn werkzaam in de groothandel in Den Haag, die in food gespecialiseerd is. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het contact met klanten is, waardoor service bij hen op nummer één staat. Dit merkt u zeker terug op het moment dat u een bezoek brengt aan de groothandel. Zij zetten dan ook graag een extra stap om aan uw wensen te voldoen. Laat dan ook zeker weten op het moment dat u tegen iets aanloopt.

Doe al uw aankopen op één plek

Als eigenaar van een voedselproducerend bedrijf is uw planning als druk genoeg. Daarom zorgt deze groothandel gespecialiseerd in food in Den Haag er graag voor dat u al uw aankopen kunt doen onder één dak. Het assortiment van Groothandel Su is daarom ook gevuld met talloze foodproducten van diverse merken. Dit zijn niet alleen producten van de bekende A-merken, maar ook zeker speciaalproducten vindt u terug in hun assortiment. Laat u verrassen door het uitgebreide aanbod van deze regionale groothandel en voorzie uw bedrijf van nieuwe voorraden.

https://groothandelsu.com/