Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Goed voorbereid op je verhuizing

Ga je binnenkort verhuizen? Heb je al mensen gevraagd om te komen helpen? De thee, de koffie, de koekjes al in huis gehaald? Verhuizen kan veel stress opleveren. Des te meer je te doen hebt, des te meer stress er om de hoek komt kijken. Onderschat dit niet, want je huis ligt voller met ditjes en datjes dan je zou denken. Begin dus maar alvast met verhuisdozen in te slaan, en lees hieronder hoe je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Op tijd beginnen

Eén van de meest waardevolle tips is: begin op tijd! Door ruim van tevoren aan de slag te gaan kun je voorkomen dat je in paniek je “personeel” extra werk geeft door hun kasten leeg te laten halen. Begin dus alvast met de kamers die je het minste gebruikt, en ga ook op andere kamers al zoveel mogelijk in dozen stoppen.

Plannen

Nadat je dit hebt gedaan kun je ook alvast gaan plannen. Sorteer de ladingen die mee moeten gaan zo dat er een systeem in zit. Dit kun je doen op bestemming (woonkamer, slaapkamer) maar ook op soort inhoud (etenswaren, boeken). Afhankelijk van hoe ver jij al weet wat waar moet komen kun je het zo gedetailleerd sorteren als je zelf wilt. Schrijf hierbij ook duidelijk op de dozen wat je wilt en/of gaat doen, dat is voor iedereen handig! Neem tenslotte een beetje extra tijd op in je planning voor het geval er iets fout gaat, dat gaat namelijk geheid zo. Minimaal een extra uur, maar twee uur zou een beter idee zijn.

Verhuisbedrijf Heerlen

Wil je ontstressen in plaats van extra stressen? Dan kun je er ook aan denken om bijvoorbeeld verhuisbedrijf Heerlen in te schakelen. Verhuisbedrijf Heerlen zorgt dat jij minder bezig hoeft te zijn met het tillen van al je dozen, en daarnaast verzekerd bent tegen mogelijke schade door verhuizen. Zo win je dubbel en haal je veel problemen bij voorbaat al weg. Daarnaast hoef je geen vrienden en familie te belasten met jouw problemen en kunnen zij hun dag aan iets voor hunzelf besteden. Een uitbesteding zoals deze is dus niet alleen voor jezelf, maar ook indirect voor anderen.

https://cargo-care.nl/verhuisbedrijf-heerlen/