Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Goed jouw huis verkopen!

Wil je een goede prijs voor jouw huis? Of ben je gehecht aan jouw huis en wil je het ook goed achterlaten aan bewoners die het waarderen? Wat de reden ook is, hier volgen wat tips om jouw huis goed te verkopen.

Goede entree en rolluik schoonmaken

Een goede entree is belangrijk, zorg er dus voor dat het huis er aan de voorkant goed uitziet van buiten. Ga er niet vanuit dat mensen niks gaan uittesten. Ze willen zeker bij rolluiken weten of het doet en of het schoon is. Al het extra werk is natuurlijk niet fijn als je gaat verhuizen. Rolluik schoonmaken is niet iets waar iedereen zin in heeft. Tip? Besteed het rolluik schoonmaken uit aan een gespecialiseerd bedrijf. Zo weet je ook zeker dat het goed gebeurt en er niks onverhoopt kapotgaat met het schoonmaken.

Binnen ook opgeruimd

Wil je jouw huis goed verkopen? Zorg dan er ook voor dat het huis opgeruimd is. Zo krijg je goede foto’s voor de verkoop. Kopers kunnen zo makkelijker zien hoe hun eigen meubels er zouden staan. Wees gastvrij voor eventuele kopers.

Alles in orde

Zorg ervoor dat alles in orde is. Denk daarbij aan goede foto’s, een goede advertentietekst en bereid de rondleiding voor als je zonder makelaar jouw huis wil verkopen. Er zijn ook partijen die ervoor kunnen zorgen dat vervolgens jouw advertentie op alle huizensites komt en op diverse social media. Sommige bieden ook hulp om een koopovereenkomst op te stellen en hulp bij de onderhandeling.

Te veel werk allemaal? Neem dan gewoon een makelaar in de arm. Zoek er wel eentje uit die niet te duur is. Tenzij je bijvoorbeeld een huis wil verkopen dat in een zeer hoog segment zit. Dan loont het zich wel om een makelaar te kiezen die hierin voldoende ervaring heeft. Hier moet je immers een speciale doelgroep voor benaderen en dit vraagt om een specifieke aanpak.

Afspraken

Zet afspraken goed op papier. Als iets je niet helder is, zorg dan dat het alsnog helder wordt. Vraag extra uitleg, lees erover. Doe er alles aan om te begrijpen wat je ondertekent. Alleen zo kom je tot de beste koop!

https://lavarecleaningservice.nl/rolluiken-schoonmaken/