Kennisruimte
Image default
Electronica en Computers

Ga voor de kwalitatief hoogwaardige wind-up statieven van deze expert

Bent u werkzaam in de licht-, audio- en/of video-industrie en daarom op zoek naar kwalitatief hoogwaardige wind-up statieven? Vele particuliere en zakelijke klanten zijn erg tevreden over de producten en diensten van Wytec Trade. Dit bedrijf is een onafhankelijke leverancier van wind-up statieven van hoogstaande A-merken voor een aantrekkelijke prijs. Als echte specialisten weten zij over welke kwaliteiten een goed wind-up statief moet beschikken en welk statief het beste past bij uw situatie. Het assortiment is zeer uiteenlopend, maar bevat enkel statieven van hoogwaardige kwaliteit. Bent u benieuwd wat voor soort wind-up statieven u hier zoal kunt aanschaffen? Lees dan verder.

Kenmerken van de wind-up statieven uit de collectie van deze specialist

Een wind-up statief is een apparaat dat u perfect op hoogte kunt instellen. Dit maakt het handig om te gebruiken indien u bijvoorbeeld trussen of lichtbronnen op hoogte moet brengen. De wind-up statieven van Wytec Trade zijn allen zo ontworpen dat deze zeer eenvoudig op te draaien zijn. De statieven hebben een laadvermogen van 80 kilogram en bevatten geen kabels, waardoor de grond te allen tijde goed zichtbaar voor u blijft. Dat maakt de statieven in combinatie met de stabiliteit erg betrouwbaar én veilig. Daarnaast zijn alle onderdelen:

  • Ontworpen en geproduceerd conform de TUV-eisen
  • Ontworpen en geproduceerd conform de GS-eisen
  • Uitvoerig getest

Bestellen doet u eenvoudig online

Maak uw keuze uit de Showtec Basic 2800 Wind-up, de Showtec Basic 3800 Wind-up en de Showtec Pro 3500 Wind-up stand en plaats uw bestelling vervolgens heel eenvoudig online! U ontvangt uw gekozen statief vervolgens snel in huis. Heeft u vragen over de producten of diensten van deze specialist? Schroom niet om contact met hen op te nemen. Zij beantwoorden uw vragen graag en geven u met plezier professioneel en persoonlijk advies. Ontdek ook de andere producten van deze specialist eens, zoals apparatuur voor fitnesssessies, beamerlampen of draaitafels voor Dj’s.

https://www.wytec.nl/