Kennisruimte
Aanbiedingen

Foto's zelf maken of een professional inhuren?

Stel u bent bezig met een website, een bedrijfsbrochure, een jubileum uitgave of bereidt een presentatie voor voor een belangrijke potentiele klant. De juiste informatie in de tekst is dan natuurlijk essentieel, maar de vormgeving en het beeldmateriaal zorgen voor de eerste indruk. De foto’s zeggen veel over de aandacht en de kwaliteit die er aan het product of de dienst wordt gegeven. Welicht is daarmee het antwoord op bovenstaande vraag al gegeven? Of om het met de woorden van een collega te doen: “If you think it’s expensive to hire a professional, wait till you hire an amateur!”

(foto uit een serie van het productieproces van melkpoeder)

Goed samenspel tussen vormgever en fotograaf zorgt voor de jusite uitstraling en image van het bedrijf en dat is net als in uw bedrijf een vak waar kennis en ervaring voor nodig is.

Fotograaf Zwolle

Voor bovenstaande fabrikant van melkpoeder is er vooraf tussen klant, fotograaf en vormgever overlegd wat de zogenaamde ‘look and feel’ moet zijn van de marketing communicatie uitingen. Gedrurende een dag is er volgens vooraf opgesteld plan voldoende beeldmateriaal. De Zwolse fotograaf en fotostudio STUDIOVHF heeft de opdracht uitgevoerd. Doorslaggevend voor het reclamebureau om met STUDIOVHF in zee te gaan was de veelzijdigheid in aangeboden disciplines, waaronder bedrijfsfotografie, interieurfotografie en portretfotografie.

Productfotografie

Naast bovenstaande takken van de fotografie verzorgt de studio reclamefotografie en productfotografie. De productfotografie vind plaats in de studio in Heino, net even buiten Zwolle. Een grote variatie aan producten wordt er gefotografeerd, van kleding tot meubelen, sieraden en cosmetica tot vlees, brood en groente en fruit. De studio werkt voor fabrikanten, retailers en webshops en werkt volgens de laatste richtlijnen op het gebied van kleurbeheer en bestandsbeheer

In bovenstaande video ziet u een overzicht van de diverse producten die STUDIOVHF met enige regelmaat fotografeert. De studio onderscheidt zich door aandacht voor details en hoogwaardige technische kwaliteit. Behalve voor websites vinden de foto’s hun weg naar kwaliteits drukwerk en vergrotingen op groot formaat zoals op vrachtwagens en bilboards.

Wij nodigen u uit het veelzijdige portfolio op de website te bekijken en horen graag van u.