Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Flexwerken kan tegenwoordig op veel plekken!

Werk je voor je zelf online of heb je een eigen bedrijf waarvoor je veel achter je laptop werkt? Als ZZp’er of werknemer zonder kantoor kan het thuis werken soms even teveel worden. In dat geval zou het natuurlijk fijn zijn als je een werkplek of ruimte tijdelijk zou kunnen huren. Flexwerken is momenteel populairder dan ooit, dit heeft ook te maken met Corona waardoor ineens iedereen thuis moest gaan werken. In dit Artikel vertel ik over het geweldige flexwerkkantoor Creative Valley. Benieuwd? Lees dan verder!

Wie zijn Creative Valley?

Creative Valley is een bedrijf die kantoorruimtes, vergaderruimtes en openbare werkplekken verhuurt aan flexwerkers. Het bedrijf is in Utrecht Centraal wat het een mooie centrale werkgelegenheid geeft. Het pand ligt pal naast Utrecht Centraal Station en heeft een mooi uitzicht over het stationsplein. Het bedrijf heeft 2 verdiepingen in het kantoorpand. Op de twee verdiepingen kun je verschillende faciliteiten vinden die al het flexwerken een stuk aantrekkelijker en beter maken. 

Faciliteiten op Creative Valley

De bedoeling van het bedrijf is om het werken en concentreren aangenamer en makkelijker te maken. Het pand heeft verschillende plekken ter beschikking zoals een vergaderzaal voor een heel team, een kantoorruimte voor 1 of 2 personen, een belstudio, openbare werkplekken en crunch cells om je even terug te trekken wanneer je hier behoefte aan hebt. 

De leukste en beste werkplekken bij Creative Valley is niet alles wat er aanwezig is. Je kunt er ook een heerlijke lunch krijgen die elke dag vers bereid wordt door een chef kok. De chef kok maakt onder andere vers gebakken broodjes met beleg, soep, een warm gerechtje en keuze uit diverse koude salades. 

Je kan er elke dag onbeperkt koffie, thee en water krijgen en als snack staat er altijd een verse fruitmand klaar in het café. Er zijn ook mogelijkheden voor een avond diner.