Kennisruimte
Image default
Electronica en Computers

Een vertaalsysteem voor elke gelegenheid

Niets voorspelt dat de eisen voor simultaanvertaling beperkt zullen zijn tot vaste locaties. Vele malen, is de vertolking noodzakelijk in gebeurtenissen die hoge mobiliteit vereisen, zoals reisgroepen, werknemersopleidingen, bedrijfsvergaderingen en meer. Voor deze situaties raden we FM draagbare taaltolk- en reisbegeleidingssystemen aan, of draagbare stemversterkers, als de perfecte oplossing voor touroperators, reisbureaus, cruiseschepen en luchtvaartmaatschappijen, hotels en resorts, musea, themaparken, en toeristische attracties.

Huur of koop bij AXITOUR draagbare of geïnstalleerde digitale reisbegeleidingsapparatuur voor kleine tot middelgrote groepen. Alle soorten toepassingen waarbij veel gasten moeten kunnen horen, zoals groepen toeristen, conferenties in presentatiestijl, vergaderingen en diensten in gebedshuizen.

Vertaling bij kerkdiensten

AXIWI is een ideaal communicatiesysteem voor kerken die vertaalde diensten willen aanbieden aan hun bezoekers. Het aantal migranten dat regelmatig een kerk wil bezoeken, neemt langzaam toe. Vooral als ze nieuw zijn in een land en de taal niet zo goed spreken, wordt het aanbieden van diensten in hun eigen taal zeer op prijs gesteld. Ook vaker komen leden van buitenlandse kerken die een huiskerk bezoeken voor kennisuitwisseling en andere activiteiten. Nogmaals, de mogelijkheid om hen vertaalde diensten aan te bieden die worden geleverd via een draadloos vertaalsysteem, zal hun ervaring enorm verbeteren. Met ons draadloze communicatiesysteem voor kerken kunt u uw nieuwe bezoekers op een geweldige manier bereiken.

Meertalige rondleidingen

Uw gids kan rechtstreeks door de tolk(en) worden gehoord en simultane vertaling kan worden verzorgd voor sommige of vele deelnemers. Luisteraars in de tour groep luisteren ofwel naar de tour leider of hun respectievelijke taal kanaal.