Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Een traditie: originele carnavalsonderscheidingen

Laat unieke carnavalsonderscheidingen op maat maken

Voor kwaliteit hoeft u niet per se duur uit te zijn. Heeft u carnavalsonderscheidingen of -medailles nodig? Laat deze dan op basis van uw eigen ontwerp op maat maken door Pins and More.nl uit Borculo. Dit bedrijf maakt gebruik van de nieuwste druk- en graveermethodes en informeert u graag over de mogelijkheden. U kunt dan meteen rekenen op een vakkundig advies. De medewerkers van de grafische afdeling kunnen ook zelf een ontwerp voor u maken, uiteraard tegen een aantrekkelijke prijs.

Snelle levering van onderscheidingen voor carnaval

Met een mooi ontworpen carnavalsonderscheiding laat u zien dat uw carnavalsvereniging heel speciaal is. Pins and More.nl heeft diverse leuke voorbeelden voor carnavalsonderscheidingen waar u gebruik van kunt maken, maar u mag ook uw eigen ontwerp of logo in de onderscheiding verwerken. Als u een offerte aanvraagt en uw ontwerp meestuurt, dan krijgt u binnen 48 uur antwoord. Aangezien deze specialist in onderscheidingen en pins een eigen werkplaats heeft, is bovendien een snelle levertijd gegarandeerd.

Gepersonaliseerde en standaard carnavalsmedailles

Ook carnavalsmedailles zijn bij Pins and More.nl in kleine oplages verkrijgbaar. U heeft de keuze uit verschillende medailles en sluitingen. Daarnaast kunt u medailles met een standaard afbeelding of met uw eigen ontwerp laten maken. Ga bijvoorbeeld voor carnavalsmedailles in antiek brass met een gravure aan de voorkant. Als er spoed gemoeid is met de levering, dan verzorgt Pins and More.nl dit graag voor u.

Laat uw wensen weten aan Pins and More.nl, dan levert het team het juiste product. Aangezien het personeel beroepsgeheim heeft, kunt u erop rekenen dat uw offerteaanvraag met discretie in behandeling wordt genomen. Via de website informatie krijgen of een bestelling plaatsen gaat heel eenvoudig, maar het is ook mogelijk om de showroom te bezoeken. Laat originele carnavalsonderscheidingen maken en houd een mooie traditie in ere!

https://pinsandmore.nl/