Kennisruimte
Image default
Gezondheid

Een soa test nodig? Bestel hem gemakkelijk online

Als je aan een soa test denkt, is het woord “ongemakkelijk” waarschijnlijk een van de eerste dingen die in je opkomt. Het wordt vaak gezien als een moeilijke en gênante ervaring, en daarom stellen veel mensen het zo lang mogelijk uit. Maar wist je dat je nu ook online een soa test kunt bestellen? Dit heeft veel voordelen ten opzichte van persoonlijk naar een kliniek of dokter gaan. Om te beginnen hoef je je niet bezig te houden met ongemakkelijke gesprekken of gênante situaties. Plus, het is handiger en betaalbaarder dan ooit tevoren!

Verschillende soorten soa testen

Inmiddels kun je een soa test dus gemakkelijk en eenvoudig online bestellen. Hier wordt je over het algemeen getest op soa’s zoals chlamydia en gonorroe of mycoplasma genitalium. Er zijn veel voordelen verbonden aan het online bestellen van een soa test. Het meest voor de hand liggende voordeel is misschien wel dat je ongemakkelijke gesprekken en gênante situaties kunt vermijden. Het is ook handiger dan naar een kliniek of dokter gaan, gezien je deze gewoon kan bestellen met je mobiele telefoon. De soa test zelf wordt discreet geleverd. Dat houdt in dat niemand aan het pakketje kan zien dat het om een SOA test gaat. Ook de bedrijfsnaam staat niet op de verpakking zodat niemand dit kan raden.

Een soa test zelf afnemen

Een soa test kun je zo zelf thuis afnemen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, ligt aan het soort soa waarop je test en of je een man of vrouw bent. Voor chlamydia en gonorroe kun je zowel oraal, anaal en vaginaal getest worden. Mannen kunnen hiervoor urine inleveren. De precieze instructies ontvang je natuurlijk ook bij je soa test. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Hierna kun je de soa test opsturen naar het laboratorium waar het onderzocht wordt.

Een soa test bestellen

Een soa test bestellen kun je dus eenvoudig online doen. Mocht je niet zeker weten op welke soa je je wilt laten testen is er overigens ook geen nood aan de man. Zo zijn er namelijk keuzehulpen beschikbaar die je snel en eenvoudig vertellen welke test je nodig hebt aan de hand van je klachten. Na een discrete en snelle levering kun je je zo op een veilige en anonieme manier laten testen. De resultaten van je soa test kun je snel en eenvoudig opvragen via een portal waarin je kan inloggen. Zo ben je gegarandeerd van een snelle en anonieme service!