Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Dozen op maat hebben vele voordelen

Dozen waar organisaties hun artikelen in verzenden zijn belangrijker dan je misschien zou denken. Misschien denk je er wel helemaal nooit over na, dan is vandaag de dag dat dat gaat veranderen. Het vinden van bruikbare dozen nog best een lastige opgave voor bedrijven die nog wat kleiner zijn. Want voor welk soort karton moet je nou kiezen? En welk formaat is het best? Kleine bedrijven maken daarom vaak de keuze om te gaan voor de standaard maten, maar is dat wel zo handig?

 

Dozen op maat laten maken is relatief goedkoper

Het op maat laten maken van iets klinkt duur, toch? Dat is het in vele gevallen ook. Bij kartonnen dozen ligt dat net iets anders. Kartonnen dozen op maat laten maken is juist veel goedkoper dan kiezen voor een standaard doos afmeting. Je betaald daardoor namelijk alleen voor materiaal dat je ook echt gaat gebruiken. Daar komt dan ook nog eens bij kijken dat je minder opslagruimte nodig hebt dan voorheen. Doordat je minder opslagruimte nodig hebt voor dezelfde producten kun je ook meteen kosten besparen in opslag.

 

Duurzaamheid voorop

Omdat je minder karton nodig hebt ben je ook meteen super goed bezig voor het milieu. Niet alleen op karton bespaar je, maar ook nog eens op opvulmateriaal. Want als je artikelen perfect in de doos passen hoef je helemaal niets meer op te vullen.

 

Het moet ook mooi uitzien

Als je professionaliteit wilt uitstralen kun je dat het beste doen door dozen op maat te laten maken. Zo krijgt je artikel meteen een luxe feel. Als je ervoor kiest de doos te laten bedrukken is het ook nog eens herkenbaar!

 

https://endlessbranding.com/doos-op-maat