Kennisruimte
Image default
Groothandel

Dit bedrijf maakt de PET-fles die in gedachte heeft

Gaat u een product verkopen waar u een PET-fles of media-fles voor nodig heeft en heeft u een specifiek ontwerp in gedachte? Dan neemt u contact op met PET Power. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van PET-flessen en media-flessen en weet als geen ander wat de eisen zijn voor bepaalde verpakkingen. Een media-fles is bijvoorbeeld gebonden aan een zeer strenge wet- en regelgeving. PET Power maakt steeds weer flessen die hieraan voldoen. Daarnaast heeft u ruime keuze uit verschillende series, zoals de flessen en potten voor de medische industrie, waarbij u kiest uit elf verschillende inhoudsmaten. Dit zijn de meest voorkomende maten. U kiest tevens voor één of meerdere sluitingen.

Veiligheid is prioriteit nummer één

Wanneer dit bedrijf uw PET-fles of media-fles maakt, staat veiligheid voor zowel de medewerkers als u en uw consumenten voorop. De volgende kernwaarden ziet u terug:

  • Er wordt open en transparant gecommuniceerd
  • Er wordt integer gewerkt
  • De medewerkers zijn trots op wat er bereikt wordt
  • De medewerkers hebben een verantwoordelijkheidsgevoel
  • U staat als klant op nummer één
  • Er wordt gedacht in mogelijkheden en oplossingen

Doordat er goed wordt vastgehouden aan deze kernwaarden, heeft u uiteindelijk het beste product op de markt in handen. Natuurlijk wordt er hiernaast altijd voldaan aan de nationale wetgeving en gaat dit bedrijf zelfs een stapje verder. Ze zijn niet voor niets de beste op het gebied van gezondheid en veiligheid. Er wordt continu gezocht naar verbetering, waar u misschien dacht dat het niet beter kon.

Heeft u binnenkort uw verpakking in handen?

Wilt u de mogelijkheden met dit bedrijf bespreken en wilt u zoveel mogelijk ontzorgd worden? Neem dan contact op door contact op te nemen. De contactmogelijkheden vindt u op de overzichtelijke website. U wordt dan zo spoedig mogelijk verder geholpen zodat u binnenkort uw PET-fles of media-fles van hoogwaardige kwaliteit in handen heeft.