Kennisruimte
Image default
Beauty en verzorging

Dingen die u moet weten voordat u lipfillers krijgt

Het kiezen van een medisch opgeleide arts is van cruciaal belang, vooral wanneer een oplossing in uw lichaam wordt geïnjecteerd. Onderzoek de referenties van uw behandelaar en zelfs lip filler voor en na afbeeldingen om er zeker van te zijn dat u hun werk waardeert. Er zijn onlangs verschillende meldingen geweest van mislukte lip injecties die zijn uitgevoerd door ongekwalificeerde personen. Laat u niet misleiden door goedkope salon diensten. Als je het voor elkaar wilt krijgen, moet het door een deskundige worden gedaan. Artsen van Mourits Huidtherapie kunnen naast hun bekende huidtherapie ook lipfillers aanbieden.

Veel voorkomende soorten lipfillers

Collageen was ooit de stralende ster van pruilende lippen, maar het probleem hiermee is dat het een permanente oplossing is. Het lijkt misschien geweldig, maar het is niet zo geweldig als je het eindeffect niet leuk vindt of later besluit dat je ze niet wilt. Hyaluronzuur wordt tegenwoordig vaak gebruikt. Hyaluronzuur is een van nature voorkomend bestanddeel in het lichaam dat 1.000 keer zijn gewicht in water kan opslaan, waardoor het een uitstekend opvulmiddel is. Het is ook tijdelijk en kan indien nodig worden verwijderd, wat ideaal is als u niet houdt van de manier waarop u eruit ziet na uw lipfillers. Uw lippen zullen de eerste 24 uur hoogstwaarschijnlijk opgezwollen zijn wanneer u voor het eerst lip filler injecties krijgt. Als ze onmiddellijk na uw procedure groter lijken dan verwacht, zou dit moeten verdwijnen naarmate de zwelling afneemt. Een gerenommeerde beoefenaar zal u meestal uitnodigen om terug te komen voor een afspraak na de behandeling om eventuele vragen of zorgen te bespreken. Zorg ervoor dat u alle herinneringen opvolgt van degene die de procedure voor nazorg heeft uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat u geen complicaties krijgt met betrekking tot de uitgevoerde procedure. Vraag naar hun nummer voor het geval je iets ervaart dat je niet zou moeten ervaren.

Zijn lipfillers veilig in gebruik?

De bekwaamheid en medische achtergrond van de behandelaar zullen allemaal van invloed zijn op hoe veilig de behandeling is. Ze zullen de anatomie van het gezicht veel beter begrijpen en weten waar ze veilig kunnen injecteren als ze een medische achtergrond hebben zoals die van een arts. Lipvergroting kan gevaarlijk zijn in verkeerde handen en kan leiden tot vasculaire occlusies. Wees voorzichtig met wie uw lip voller procedure uitvoert. Je gezicht is veel te waardevol om toe te vertrouwen aan iemand die niet weet wat hij doet. U kunt lippen laten opvullen door een arts en het is gegarandeerd veilig en u krijgt de gewenste resultaten.