Kennisruimte
Image default
Electronica en Computers

Deze tijdsregistratie is dé oplossing voor elke werkgever

Wanneer het voor u als werkgever belangrijk is om de werktijd van uw personeel bij te houden, dan kiest u uiteraard voor tijdsregistratie. Op welke manier u dit vormgeeft, is natuurlijk geheel aan u. Een van de meest optimale vormen van tijdsregistratie is met stip de tijdsregistratie met biometrie. Deze vorm van registreren verloopt nauwkeurig en is makkelijk te gebruiken. U kunt het zelf op de seconde nauwkeurig aflezen. Maar wat houdt biometrie nu eigenlijk precies in? Lees verder en kom erachter.

Wat houdt biometrie precies in?

Een vingerafdruk of een bepaald deel van de iris is bij ieder persoon uniek. Dat weten we allemaal. Bij biometrie wordt gebruikgemaakt van deze kennis en wordt aan de hand van individuele lichaamskenmerken iemand geïdentificeerd of geautoriseerd. Wanneer biometrie wordt ingezet bij tijdsregistratie betekent dit dus dat de klok van de werkgever begint te lopen zodra hij of zij een vinger op het apparaatje legt of in beeld komt met zijn of haar iris. Deze manier van tijdsregistratie is uiterst betrouwbaar. Niemand kan namelijk inklokken op de naam van een ander. Bovendien heeft u geen gezeur meer met verdwenen pasjes of sleutels. Uw werknemers zullen hier ook van profiteren, aangezien ze geen pasjes of sleutels meer nodig hebben en deze dus ook niet kunnen vergeten of kwijtraken.

Laat u helpen door een professioneel bedrijf

Heeft u interesse gekregen in tijdsregistratie door middel van biometrie? Dan is het verstandig u verder te laten informeren door een gespecialiseerd bedrijf. Een bedrijf als Easy Secure staat in dit geval voor u klaar en helpt u graag met het realiseren en implementeren van het nieuwe tijdsregistratiesysteem. Is biometrie wellicht toch wat te ver gegrepen voor u? Dat is geen probleem. Bij dit bedrijf kunt u namelijk ook terecht voor tijdsregistratie via mobiele telefoon een kaart of een code.

https://www.easysecure.nl/