Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Denon Home speakers

Denon Home speakers

De speakers van Denon Home zijn een geweldige manier om in je huis van muziek te genieten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je voor elke ruimte of kamer van je huis de perfecte luidspreker kunt vinden. Als je altijd surround sound wilt in meerdere kamers, dan zou dit product een goede aanvulling zijn omdat het werkt met Denon HEOS multiroom systeem; zodat je compatibele apparaten kunt aansluiten en nummers kunt afspelen via elke luidspreker tegelijk!

Denon HEOS

Met het HEOS draadloze muzieksysteem van Denon kun je al je favoriete nummers in elke kamer of in meerdere kamers tegelijk afspelen. Met Spotify Connect is toegang tot miljoenen andere nummers over de hele wereld slechts een tikje verwijderd! Bedien het met een app op je telefoon/tablet-toestel.

Multiroom audio

U kunt uw luidsprekers op de tv aansluiten voor een surroundsound-effect, en in elke kamer van het huis van muziek genieten. Het systeem is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten, zodat u altijd het nummer kunt afspelen dat onlangs aan de afspeellijst van uw telefoon is toegevoegd. Geavanceerde multiroom-audiosystemen bieden nog veel meer handige voordelen: alle luidsprekers passen qua ontwerp en functionaliteit bij elkaar; u creëert eenheid in het hele muzieksysteem omdat ze met elkaar zijn verbonden tot één samenhangend geheel; u kunt het systeem overal plaatsen waar dat zinvol is in uw huis of kantoorruimte.

Phono voorversterkers

Een phonovoorversterker is een apparaat dat wordt gebruikt om het zwakke signaal dat van uw platenspeler komt te versterken, zodat u het op het gewenste niveau kunt weergeven via een eindversterker. Bovendien corrigeert een phono voorversterker de RIAA curve die beschrijft hoe platen worden geperst . Abacadabra? We zullen hier in detail uitleggen wat ze doen en waarom het belangrijk is er een te zoeken bij de aankoop van een audio-apparaat!

https://audiogigant.nl/speakers/denon-home-speakers/