Kennisruimte
Image default
Winkelen

De voordelen van fresh brew koffie

Wil je binnen 30 seconden een heerlijk kopje versgezette koffie? Met fresh brew koffie haal je de kwaliteit van filterkoffie in huis. Koffiebonen die gebruikt worden voor fresh brew koffie worden anders gebrand en gemalen dan de bonen voor instantkoffie. Fresh brew betekent vers gezet. Het zetproces lijkt veel op die van filterkoffie, alleen gaat het veel sneller. Met fresh brew koffie is het ook mogelijk om koffie te zetten per kopje. Dit is vaak met filterkoffie niet mogelijk of een stuk lastiger in te stellen. In deze blog vertellen wij je over de voordelen van fresh brew koffie en waarom het een goede keuze is voor iedereen!

Het verschil tussen instant en vers gezette koffie

Instant koffie wordt gemaakt van gemalen koffiebonen. Deze bonen zijn al gerookt en gebrand. Hierdoor is instant koffie minder lekker dan fresh brew koffie. Fresh brew koffie wordt gemaakt van verse bonen die net gebrand zijn. Hierdoor komt de pure smaak nog meer naar voren op een fijne manier. Bij instant koffie zullen de aroma’s een stuk minder puur en aanwezig zijn. Dit maakt fresh brew tot een van de lekkerste soorten koffie!

3 redenen om over te stappen op fresh brew koffie

Er zijn veel voordelen aan fresh brew koffie en daarom een hoop redenen om over te stappen. We vertellen je graag in het kort waarom jij de keuze moet maken om over te stappen naar fresh brew koffie.

1. Verse koffie is veel lekkerder dan instant koffie, omdat het vers is

2. Verse koffie is sneller gezet dan instant koffie, dit scheelt een hoop tijd

3. Met fresh brew koffie kan je per kopje zetten, waardoor het perfect is voor drukke locaties of locaties met piekmomenten, zoals op de werkvloer

De snelheid van het zetten van fresh brew koffie

Fresh brew koffie is ideaal voor drukke locaties of locaties met piekmomenten. Omdat het zo snel gezet is, kan je in korte tijd grote hoeveelheden koffie zetten. Met name op de werkvloer is dit erg handig. Maar ook voor evenementen is fresh brew koffie ideaal. Omdat de koffie zo snel klaar is, vermijd je lange rijen voor het koffiezetautomaat. Ondanks dat is de kwaliteit van de koffie nog altijd even hoog of misschien nog wel hoger! Dit maakt fresh brew koffie perfect voor drukke locaties en gelegenheden. Bovendien Hierdoor ben je altijd verzekerd van een vers en lekker kopje koffie!