Kennisruimte
Gezondheid

De Tour de France komt naar Nederland!

De Tour de France komt naar Nederland!

De Tour de France komt er weer aan, het meest prestigieuze wielren evenement dat jaarlijks gehouden wordt. De start van deze prachtige wielerronde komt dit jaar naar Nederland, Utrecht is namelijk de stad waar de Tour de France dit jaar gestart wordt. Dit is natuurlijk geweldig voor ons kleine land, Utrecht zal voor kort worden omgetoverd tot misschien wel werelds  meest besproken stad voor een dag. De wielrenners zullen een prachtige tocht maken door de binnenstad van Utrecht en zullen dus kennis maken met het prachtige centrum van Utrecht en zullen uiteraard de Domtoren niet kunnen missen.

Het lijkt erop dat doping eindelijk een ‘echt’ taboe is geworden binnen de wielrensport, lange tijd werd er geheimzinnig gedaan over doping en werd het stiekem gebruikt. Er zijn onwijs veel wielrenners gepakt op doping de laatste jaren, de laatste tijd hoor je nauwelijks meer iets over doping. Het lijkt er dus op dat dat wielrenners eindelijk zijn gaan inzien dat je op de lange termijn ook niks wint met het gebruik van doping, uiteindelijk wordt je altijd betrapt. Michael Boogers is één van de Nederlanders die betrapt is op doping, hij heeft hier zelf ook boek overschreven. Hij was een wielrenner waar je het misschien niet van verwachtte, maar dit geeft misschien wel duidelijk aan dat iedereen in de wielrensport aan de doping kon zitten als zelf hij het al deed.

Laten we hopen dat de wielersport eindelijk ‘clean’ blijft want zeg nou eerlijk de Tour de France is toch een fantastisch evenement om jaarlijks te mogen aanschouwen, wekenland geven de beste wielrenners alles om uiteindelijk één doel te halen : Parijs! Ben je zelf opzoek naar racefietsen of naar fietsen Zoetermeer? Neem dan eens een kijkje in de webwinkel van Bikesplaza. Dit bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in fietsen en heeft een zeer breed aanbod voor haar consumenten te bieden.

Bezoek de website voor meer informatie Website bezoeken