Kennisruimte
Image default
Mode en Kleding

De perfecte trouwschoenen vinden voor mijn bruiloft

Ik ben op zoek gegaan naar de perfecte trouwschoenen voor mijn bruiloft. Mijn pak was al helemaal gereed voor de bruiloft en ik was er erg blij mee. Maar ik miste nog steeds een paar schoenen. Normaal gesproken is dat helemaal geen groot punt, je koopt gewoon schoenen die bij het pak passen en klaar. Maar ik wilde schoenen die meer lieten zien. Ik wilde graag kleur en rare patronen terug vinden in mijn schoenen. Ze moesten wel natuurlijk nog een beetje chique zijn en passend bij het pak. Maar ik was ervan overtuigt dat ik mijn schoen zou vinden.

Aparte trouwschoenen voor mijn outfit vinden

Mijn verloofde vond het eerst geen goed idee dat ik aparte trouwschoenen ging kopen voor de bruiloft. Maar nadat ik een paar voorbeelden had laten zien op social media, had ik haar uiteindelijk overgehaald om het toch te doen. Nu moest ik alleen op zoek naar een winkel die ze ook echt verkocht. Na een tijdje kwam ik op de website van Shoelia terecht. Daar hadden ze precies het soort schoenen waar ik naar op zoek was. Gekke kleuren en patronen, maar toch op een nette manier gedaan. Ik liet deze website aan mijn verloofde zien en zelfs zij werd enthousiast.

Iedereen was enthousiast

We gingen samen door het assortiment scrollen totdat we bij een prachtig paar schoenen zagen. Ze waren donkerblauw en daarbij hadden ze een soort van slangen print. Ze zagen er perfect uit en ze hadden hem nog in mijn goede maat. We hadden ze direct besteld en binnen een week waren ze bij ons bezorgd. Toen we de schoenen uit de verpakking haalde, waren ze nog mooier dan we hadden gedacht. Op het feest zelf heb ik nog nooit zoveel complimenten gekregen over mijn schoenen. 

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het assortiment van Shoelia of over het bedrijf zelf? Bekijk dan eens de website van hen via www.shoelia.nl voor meer informatie over de verschillende soorten schoenen en andere producten die zij verkopen en daarbij welke diensten zij verlenen aan u.