Kennisruimte
Auto’s en Motoren

De beste Rijles krijg je bij Troy rijschool Utrecht

Ben je op zoek naar een rijschool in Utrecht? dan zit je bij rijschool Troy Utrecht op de juiste plaats. De praktijklessen bij rijscholen Utrecht zijn overzichtelijk. Je weet op ieder moment hoe ver je gevorderd bent. Dit geeft veel inzicht en betrokkenheid, waardoor er niets meer in de weg staat om jouw rijbewijs in het tempo te halen dat bij jou past.

 

De rijlessen zijn verdeeld in de volgende hoofdonderdelen:

 

Wij rijden in de lesauto van het jaar 2014, de Volkswagen golf 7. Samen met deze betrouwbare, zeer comfortabele en ROOKVRIJE auto begeleiden wij je naar je rijbewijs.

De instructievorderingenkaart

 Je vorderingen worden bijgehouden op een instructievorderingenkaart. Elke fase wordt afgesloten met een evaluatie, zodat je op ieder moment weet hoe ver je gevorderd bent, waar nog voor geoefend moet worden en wat je sterke punten zijn. Dit geeft veel duidelijk en inzicht, zodat je in staat zult zijn je rijbewijs in volle overtuiging te halen.

 Om de opleiding compleet te maken, wordt er tijdens de les ook geoefend met cruisecontrole en het rijden met een navigatiesysteem.  En krijg je les in het examen gebied van Utrecht. 

TussenTijdseToets 

Om vertrouwd te raken met een examen, biedt het CBR de mogelijkheid een Tussen Tijdse Toets af te leggen; de TTT. Dit is een rij-test die verloopt als een echt examen, zodat je weet hoe een examen zou kunnen gaan. Deze TTT kan je helpen enige nervositeit weg te nemen. Een examinator van het CBR beoordeelt je rijvaardigheid en na afloop krijg je advies over de onderdelen waaraan je nog aandacht zou moeten besteden. Als je bijzondere manoeuvres (parkeren, hellingproef, etc.) in de TTT goed uitvoert, krijg je hier vrijstelling voor tijdens het eerstvolgende echte examen! 

Beginnen vanaf 16,5 jaar!

 Het is ook mogelijk om je rijlessen te starten vanaf 16,5 jr. Als je 17 bent geworden kun je via het CBR normaal rijexamen afleggen. Na het slagen mag je hierna tot je 18de onder begeleiding aan het verkeer deelnemen. Deze begeleiding heb je van te voren geregeld via de begeleiderspas. Hierop kunnen maximaal 5 volwassen als begeleider optreden.

 

Bel ons snel voor een gratis proefles 030:8080317

Of bezoek de site www.rijschool-troy.nl

http://www.rijschool-troy.nl