Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Dakgoot repareren

Wanneer een zinken dakgoot repareren?

Het is heel normaal om een dakgoot te hebben die het regenwater afvoert in Nederland. Helaas wordt het land vaak getroffen door regenbuien. Door een dakgoot wordt het regenwater afgevoerd naar een regenpijp, die vervolgens het water begeleid naar de grond. Het kan voorkomen dat de dakgoot niet meer naar behoren werkt. Een lekke dakgoot repareren is dan een zeer verstandige keuze. De Zinkspecialist helpt u hier maar al te graag bij. Door de ervaring van de vakmannen bent u binnen no-time verholpen van het probleem en kunt u weer jarenlang genieten van goedwerkende dakgoten.

Een lekke dakgoot repareren

Een zinken dakgoot heeft van zichzelf een zeer lange levensduur. Zink is namelijk een zeer sterk materiaal. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat er een lek in de dakgoot zit. Een lekke dakgoot repareren is zeker geen slechte keuze. In de meeste gevallen zit er een klein gaatje in de dakgoot die gemakkelijk gerepareerd kan worden. De specialisten van De Zinkspecialist kunnen in dit geval de dakgoot weer in ere herstellen. Zo kan er bijvoorbeeld een stukje zink worden vervangen, of wordt de aansluiting opnieuw gesoldeerd. In beide gevallen is het defect binnen no-time verholpen.

Van reparatie overgaan tot vervanging

Er kunnen zich ook situaties voordoen dat het repareren van een dakgoot minder nut heeft dan het vervangen van de dakgoot. Als er bijvoorbeeld verschillende gaten zichtbaar zijn of de dakgoot in een zeer slechte staat verkeerd, dan kan het verstandig zijn om hem helemaal te vervangen. De specialisten van De Zinkspecialist geven u ten alle tijden een passend advies. Mocht het zo zijn dat het repareren geen goede keuze is, krijgt u dat uiteraard te horen van de vakman. Uiteindelijk blijft het natuurlijk uw eigen beslissing, maar u wilt voorkomen dat de dakgoot binnen enkele maanden weer een lekkage laat zien!

https://www.dezinkspecialist.nl/