Kennisruimte
Image default
Gezondheid

Dagvaarding Hugo de Jonge

Ruim een jaar geleden is het alweer dat corona voor het eerst kennismaakte met ons land. Al gauw kwamen de eerste maatregelen: afstand houden, geen handen meer schudden en vooral vaak je handen wassen en desinfecteren. Helaas ging ondanks de eerste set maatregelen het al gauw mis. De besmettingen bleven stijgen en het virus werd ons al snel de baas. De horeca moest sluiten en mensen werd verzocht niet meer onnodig op pad te gaan. Aan het eind van 2020 werd het allemaal nog strenger dan het al was. Mondkapjes werden verplicht en alle winkels moesten hun deuren sluiten. Met alle gevolgen van dien. De sluiting vond vlak voor kerst plaats. De beste periode voor winkels en horeca. En al deze maatregelen werden gebaseerd op de uitkomsten van een PCR-test. Omdat er twijfel over de juistheid van deze test bestaat, doet Stichting Corona Onderzoek (SCO) een onderzoek voor dagvaarding van Hugo de Jonge.

De ellende die maar door blijft gaan

Inmiddels zitten we op een punt dat alles langzaam weer open mag. De horeca mag het terras weer gebruiken (alleen in de middag!) en de avondklok is eindelijk afgeschaft. De avondklok waarbij werd gezegd dat deze hooguit twee à drie weken zou duren. Vele bedrijven hebben zo veel omzet verlies geleden door de gedwongen sluiting dat ze alleen nog overeind staan door de steun van de overheid. Omdat zo veel bedrijven in nood zijn of op de rand van de afgrond staan, heeft SCO besloten tot een dagvaarding van Hugo de Jonge.

Stichting Corona Onderzoek doet onderzoek naar dagvaarding Hugo de Jonge

In de dagvaarding naar Hugo de Jonge worden sterke twijfels geuit over de wijze van het gebruik van de PCR test. De test waar alle maatregelen op worden gebaseerd. Kloppen de resultaten wel? Is hij wel echt betrouwbaar? SCO is van mening dat dit niet zo is. Daarom willen zijn een dagvaarding de Jonge versturen. Tevens springen zij in de bres voor alle gedupeerde ondernemers. Dus heb je hulp nodig of heb je vragen? Meld je bij SCO en zij zullen je proberen verder te helpen.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/dagvaarding-hugo-de-jonge/