Kennisruimte
Image default
Bedrijven

Cryptonieuws omtrent Cardano

Geschiedenis van Cardano

Cardano is een opkomende cryptocoin die goed op weg is. De coin staat ook wel bekend onder de naam ADA. Het is een coin die zich met name focust op een sterke theoretische basis voor cryptocurrencies. Ze zijn dus zeker niet alleen bezig met de status van hun eigen coin maar ook met de status van cryptocurrencies in zijn algemeenheid. In vergelijking met Bitcoin heeft ADA een betere Proof of Work (PoW). Proof of Work is datgene wat bitcoin zo langzaam maakt. ADA is dus een stuk snellere coin.

Het doel van Cardano

Het doel van Cardano is om crypto in zijn algemeenheid beter op de kaart te zetten en goed te kunnen onderbouwen met theorie en feiten. Cardano onderscheidt zich doordat de coin op research gebaseerd is en omdat de coin een stuk sneller is ten opzichte van bijvoorbeeld Bitcoin. Een ander doel is om de transactiekosten zo laag mogelijk te houden en zo veel mogelijk gebruik te maken van smart contracts

Cryptonieuws over de toekomst van Cardano

Volgens het recente cryptonieuws heeft Cardano nog veel te bieden in de toekomst. De verwachte koers van Cardano is dat de prijs nog verder zal stijgen naar 5 dollar. Cardano gaat steeds meer samenwerkingen aan met verschillende bedrijven wat uiteraard een goed teken is. Ook is Cardano veel bezig met het milieu en goede doelen. Zo is Cardano recentelijk veel deals aangegaan met bedrijven in Afrika om zo de lokale economie een extra steuntje te geven.

 

https://cryptobenelux.com/