Kennisruimte
Auto’s en Motoren

Bij Paruzzi vind je authentieke VW-parts

Steeds meer VW-fans weten Paruzzi te vinden: de officiële VW Classic Parts dealer. De VW Kever onderdelen die je bij Paruzzi kunt kopen, zijn vaak niet meer bij dealers te koop. Voor overige onderdelen heb je de keus uit meer dan 250 merken. De eigen productielijn is populair vanwege de uitstekende kwaliteit. De parts zijn geschikt voor luchtgekoelde Volkswagens. Je vindt een compleet overzicht online. Je kunt ook de Paruzzi catalogus aanvragen, zodat je af en toe even kunt bladeren. Paruzzi wil meer zijn dan een webshop. Daarom staat de website boordevol informatie. Als je klikt op ‘technische info’ tref je onder meer handleidingen, het Paruzzi Magazine en andere interessante publicaties. Voor een antwoord op jouw vragen kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Paruzzi. Het telefoonnummer is +31(0)113-503555, het emailadres luidt sales @ paruzzi.com.

Het juiste onderdeel voor je Karmann Ghia

Iedereen die naarstig op zoek is naar onderdelen Karmann Ghia, is welkom bij Paruzzi. Van deze tweedeurs sportwagen zijn tussen 1955 en 1974 zo’n 500.000 exemplaren gemaakt. Er zijn twee modellen. Het Italiaanse Ghia was verantwoordelijk voor het ontwerp. De wagens zijn gebouwd bij carrosseriebouwer Karmann.

 De Paruzzi-collectie voor de Karmann Ghia bestaat bijvoorbeeld uit: een schakeltandwiel voor de achteruitversnelling, tuimelaaras afstelringen en binnenverlichting. Klik je op het item van jouw keus dan krijg je een aantal foto’s en een uitgebreide beschrijving te zien. Verder staan er tips voor producten die vaak samen met jouw product gekocht worden. Stel je schaft nieuwe deurhandvatten met contactslot set aan, dan zou je daar een contactslot schakelaar bij kunnen nemen. Zodra je bestelt, geeft Paruzzi een indicatie van de afleverdatum. In veel gevallen is dat de volgende dag. Bestel je op een vrijdag, dan kun je de aankoop op maandag verwachten.

https://www.paruzzi.com/