Kennisruimte
Image default
Electronica en Computers

API Management toepassingen voor uw platform

Het concept van API Management is een aaneenschakeling van processen en communicatie tussen systemen. Met uw platform kunt u onderdeel worden van een type ecosysteem, waardoor volledig geautomatiseerd data kan worden gecommuniceerd tussen u en derde partijen. Uw partners, klanten of medewerkers hebben zodoende eenvoudig toegang tot relevante data, waardoor u een kwaliteitsslag kunt maken. Het integreren van processen zorgt voor een sneller verloop. Middels analyse en het volgen van trends, kunt u op dit beveiligde platform flexibel toepassingen implementeren. API’s maken dit voor uw platform mogelijk. Het is een geautomatiseerde uitwisseling van data mét het ontsluiten van brongegevens.

API Management implementeren in bedrijfsprocessen

In hoeverre u API’s openstelt hangt af van uw eigen voorkeuren. API Management is een veilige en gestructureerde koppeling die gericht is op het ontwerpen, publiceren, documenteren en analyseren van de structuur van uw website. Het belang is evident; data vormt de sleutel tot conversie. Combineert u dit met een andere toepassing, namelijk Kentico CMS, dan kunt u snel én flexibel aanpassingen aan uw website doen welke sturen naar een hogere conversie. Met de data van uw back-end systeem en het herkennen van trends is het optimaliseren van de customer journey op uw platform een fluitje van een cent. Kentico CMS is een allround marketingomgeving waarin u al uw uitingen via de diverse kanalen met een handige tool kunt regelen. De concepten, widgets en extra functies zijn al voor u ontwikkeld, waardoor u enkel de personalisatie nog in orde hoeft te maken.

Data omzetten naar conversie

Bij Datacon kunt u terecht voor meer informatie over dit geautomatiseerde systeem van API Management en Kentico CMS. Door flexibel te schakelen, de customer journey aantrekkelijker te maken en de website open te stellen voor diverse datastructuren zet u een volgende stap in de conversieoptimalisatie in uw applicatie of op de website. Kentico CMS maakt flexibele marketinguitingen met een directe implementatie mogelijk.