Kennisruimte
Image default
Financieel

Alles wat je moet weten over Bitvavo

 

Sommige denken dat de beste tijd al voorbij is. Maar, het is nog steeds mogelijk om met bitcoins geld te verdienen. Daarvoor is het wel van belang om het juiste handelsplatform te kiezen. Veel mensen doen dit op platform Bitvavo. Niet voor niets, want Bitvavo heeft ontzettend veel voordelen ten opzichte van ander platformen.

 

Overweeg jij ook om te gaan investeren in bitcoins bij Bitvavo? Dan is het slim om vooraf alvast een beetje research te doen.

 

Bitvavo wordt gezien als de goedkoopste en het beste crypto exchange handelsplatform in Nederland. Hierop kunnen de gebruikers over de gekochte crypto’s automatisch en passief verdienen. Het wordt ook gezien als veel makkelijker in het gebruik en goedkoper dan bijvoorbeeld Exchangeplatformen zoals Coinbase Pro of Kraken. Het wordt dan ook gezien als een speler die flink verder uit gaat groeien, op Europees niveau.

 

Wat Bitvavo extra fijn maakt, is dat zowel de klantenservice als de site in het Nederlands is. Wat verder het gebruiksgemak verhoogt is dat je ook gebruik kunt maken van IDEAL. Dit maakt het platform extra aantrekkelijk voor beginners. Daarnaast is er een gebruikersinterface voor zowel beginners als gevorderde mensen.

 

Hoe werkt Bitvavo?

 

Hoe werkt Bitvavo het nu precies? Bij dit handelsplatform is dat relatief eenvoudig. Het is dus ook zeer geschikt voor beginners. Hoe werkt Bitvavo? Ten eerste moet je een rekening openen op het platform. Daarvoor moet je bijvoorbeeld de volgende gegevens online invullen/overleggen:

 

  • Een geldig e-mailadres
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Paspoort of identiteitskaart of rijbewijs
  • Gas- of elektriciteitsrekening van de laatste zes maanden
  • Bankrekeningnummer

 

Bitvavo ervaringen

 

Wellicht heb je ook al gelezen over de ervaringen van andere handelsplatformen. Gaat jouw voorkeur uit naar Bitvavo, maar twijfel je toch nog een beetje? Bekijk dan ook de reviews. Met de Bitvavo ervaringen van anderen erbij, lukt het vast makkelijker om een keuze te maken. Probeer daarbij wel tussen de regels door te lezen. Het is algemeen bekend dat er zogeheten betaalde reviews zijn.

 

Vind je het desondanks nog een beetje spannend om bij Bitvavo te beginnen met bitcoins? Start dan met kleine bedragen. Zo kun je rustig ervaren hoe alles werkt, zonder een groot risico te lopen.

 

https://www.bitvavoreview.net