Kennisruimte
Image default
Woningen

Wij bieden de volgende diensten: vastgoed en de beste investeringsprojecten

Het bedrijf is uw betrouwbare en professionele partner in de vastgoedsector Wij zijn sinds 2000 actief in de bouw, verkoop en investeringen aan de kust. Een enorme variatie aan objecten van budgetappartementen tot luxe appartementen. We bieden klanten volledige juridische ondersteuning van de transactie tot het verkrijgen van documenten over eigendom, een individuele benadering van elke klant.
Vastgoed en de beste investeringsprojecten. Afhankelijk van de investeringsdoelstellingen, zullen de specialisten van het bedrijf individueel richtingen en projecten selecteren en aanbieden die het beste voldoen aan de verwachtingen van de investeerder, terwijl de investeringsefficiëntie, vertrouwelijkheid en veiligheid wordt gegarandeerd. Als vertegenwoordigers van ’s werelds toonaangevende organisaties in de vastgoedsector bieden wij de beste kansen om te investeren in onroerend goed in verschillende landen. werken met betrouwbare en vertrouwde partners over de hele wereld.
Wij bieden de volgende diensten: —investeringsadvies; – selectie van vastgoedobjecten in overeenstemming met de wensen van de koper; – begeleiding bij het organiseren van een studiereis en het bekijken van objecten van belang; – uitvoering van een volledige set documenten voor de aankoop, beginnend met de ondertekening van het contract en eindigend met het verkrijgen van een eigendomscertificaat; – wegwerken van eventuele onvolkomenheden in de gekochte behuizing, cosmetische reparaties (indien nodig); – assistentie bij het openen van een lopende bankrekening; – hulp bij het verkrijgen van een hypotheeklening; – hulp bij de aankoop van meubels en huishoudelijke apparaten, het aansluiten van elektriciteit en water; – vastgoedbeheer in afwezigheid van de eigenaar (verhuur, schoonmaak etc.).

 

 

 

Huis te huur

https://be.propenda.com/