Kennisruimte
Image default
Marketing

Wat is SEO?

Een website hebben betekent niet automatisch dat je zichtbaar bent op het internet. De mensen moeten die ook kunnen vinden. SEO is daarvoor een belangrijk hulpmiddel. Bijna niemand is zo groot dat iedereen meteen je bedrijf weet te vinden met één druk op de knop. Daarom is SEO een handig hulpmiddel om de vindbaarheid van je website te optimaliseren. De meeste bezoekers zullen via Google of een andere zoekmachine op je website terecht komen. Om boven aan te komen in de zoekmachines zul je er wel iets voor moeten doen. Dit kun je doen door middel van een SEO bureau in te schakelen. Een SEO bureau gaat een seo zoekwoordenonderzoek voor je verrichten. Tijdens een SEO zoekwoordenonderzoek zullen ze gaan kijken wat belangrijke zoekwoorden zijn voor je website waar vaak op gezocht wordt.

SEO diensten

Buiten een SEO zoekwoordenonderzoek zal een SEO bureau meer voor je kunnen doen. Dit verschilt per bedrijf Wanneer de belangrijke zoekwoorden voor je bedrijf duidelijk zijn kun je hiermee aan de slag. Om de zoekmachine voor je bedrijf te optimaliseren kun je al beginnen met veel zoekwoorden en variaties op je zoekwoorden te gebruiken in de teksten op je site. Door de woorden van het seo zoekwoordenonderzoek veel te verwerken in je teksten, zal google sneller je bedrijf bovenaan zetten bij een zoekwoord waar op gezocht wordt.

Voordelen van seo

Als eerst is het een voordeel omdat je een hogere CTR kunt krijgen. Bereik je door een juiste SEO strategie de nummer één positie dan behaal je de hoogst mogelijke CTR. Veel mensen klikken tegenwoordig niet meer op advertenties. De nummer 1 organische positie behaalt 30% van het zoekverkeer binnen. Daarnaast is een voordeel dat je vooral relevant websiteverkeer binnenhaalt. Relevant websiteverkeer binnenhalen is misschien wel het grootste voordeel van SEO. Relevantie zorgt voor conversies. Relevanter websiteverkeer betekent dus meer bestellingen, ingevulde leadformulieren en behaalde doelen. Zorg daarom altijd voor een goed SEO zoekwoordenonderzoek om zo meer relevant websiteverkeer op je site te krijgen.

https://web-wings.nl/zoekwoordenonderzoek-doen/