Kennisruimte
Vervoer en transport

Voordelen van een verhuisbedrijf inhuren in Rotterdam

Bent u van plan om te verhuizen vanuit of naar Rotterdam en omgeving dan kan het handig zijn om een verhuisbedrijf in Rotterdam in te huren. Aan het inhuren van een verhuisbedrijf zijn namelijk enkele voordelen verbonden. Benieuw wat de voordelen zijn? Lees dan snel verder.

Verhuizen in één dag

Verhuizen kan nogal een taak zijn, alle spullen moeten worden overgebracht wat al snel tijdrovend is. Zeker als u met bijvoorbeeld een aanhangwagen aan de slag moet kan het verhuizen zomaar enkele dagen in beslag nemen. Door het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf zoals Jac den Hollander bent u er van verzekerd dat de verhuizing in slechts één dag rond is. Wij kunnen met behulp van vrachtwagens al uw spullen inladen en deze vaak in een keer overbrengen naar de nieuwe woning.

Geen zorgen over schades

Val- of stootschade komen bij verhuizingen geregeld voor. Door het inschakelen van een verhuizer hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij werken enkel met ervaren personeel welke zorgvuldig met uw spullen omgaat. De kans dat er schade ontstaat is hierdoor minimaal, mocht er toch iets beschadigt raken dan is het fijn te weten dat al uw spullen verzekerd zijn tijdens het gehele verhuisproces.

Inpak en uitpak service, montage en demontage

Inpakken, uitpakken het is vaak een vervelende taak, wij als verhuizer kunnen deze taak op ons nemen, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te doen. Ook het demonteren en op locatie monteren van meubelstukken, kasten en dergelijke is iets waar wij u graag in ondersteunen. Het enige wat u hoeft te doen is de deur te openen en aan te wijzen waar de spullen moeten komen te staan. Dit scheelt u een hoop werk en onze ruime ervaring zorgt ervoor dat wij de montage en demontage in een korte tijd realiseren.

Geen zware last sjouwen

Ongetwijfeld zullen er in uw woning spullen staan met een redelijk zwaar gewicht, denk hierbij aan de wasmachine, banken en misschien wel een piano. Zodra u ons inschakelt bent u er van verzekerd dat u niet zelf deze zware spullen hoeft te sjouwen. Wij verplaatsen deze spullen voor u en in het geval van een piano kunnen wij met speciale apparatuur deze gemakkelijk van uw oude woning naar uw nieuwe woning brengen. Op momenten dat er geen lift aanwezig is maar de spullen toch van hoogte naar beneden moeten komen of juist andersom kunt u daar bij ons een verhuislift voor huren. Met deze verhuislift zullen wij de grote en zware spullen veilig omhoog en omlaag brengen. Ons vakbekwame personeel heeft hier een ruime ervaring in wat de kans op ongevallen en beschadiging tot een absoluut minimum brengt. Zo bent u verzekerd van een veilige en schadevrije verhuizing.

Bent u toe aan een verhuizing? Neem dan snel contact met ons op. 

https://jacdenhollander.nl/